Projectmedewerker ontvangstorganisatie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

half oktober

Einddatum

01-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32 gemiddeld

Sluitingsdatum

29-09-2015 om 12:00 uur

Taken en verantwoordelijkheden

Als projectmedewerker Ontvangstorganisatie Uithoflijn ben je werkzaam binnen het team Regiotram. Het project Ontvangstorganisatie is verantwoordelijk voor de coördinatie van alle activiteiten die nodig zijn om de Uithoflijn succesvol te integreren in het totale tramvervoerssysteem.

Dit is een complex proces dat alle onderdelen van Regiotram raakt. Vanaf medio 2017 wordt het materieel van de Uithoflijn gefaseerd overgedragen aan Regiotram Utrecht en op 31 december 2017 de infrastructuur. Regiotram neemt de assets van de Uithoflijn in beheer. Op operationeel niveau worden de werkzaamheden uitgevoerd door gecontracteerde partijen.

Dit betekent dat Regiotram Utrecht een portfolio aan Pagina 2 van 4 onderhoudscontracten beheert. Daarnaast heeft zij overeenkomsten met niet marktpartijen, zoals gemeenten, over beheer en eigendom van de assets. Voor het beheren van de assets van de Uithoflijn moeten de huidige contracten aangepast worden of nieuwe contracten afgesloten te worden. De afspraken met de vervoerder (Qbuzz), opgenomen in het zogenaamde Gebruiksdossier, moeten geactualiseerd worden. Voor de informatie over de assets die beschikbaar komt moeten assetmanagement documentatiesystemen aangeschaft c.q. aangepast worden.

Je bent verantwoordelijk voor o.a. de volgende werkzaamheden

 Je ondersteunt de projectleider Ontvangstorganisatie Uithoflijn en voert daarbinnen zelfstandig activiteiten uit;

 Je levert een inhoudelijke bijdrage aan de formulering van de projectopdracht;

 Je bewaakt de projectplanning (MS-projects) en stemt deze met betrokkenen af;

 Je organiseert de afstemming met de verschillende vakdisciplines, organiseert het afstemoverleg, bereidt dit voor en zorgt voor de verslaglegging;

 Je ondersteunt de contractbeheerders en de inkoop- en contractadviseur bij het opstellen van een contracteringsstrategie en een contracteringsplan, en bij het opstellen van de functionele specificaties;

 Je ondersteunt bij het maken en vastleggen van de afspraken met de vervoerder;

 Je ondersteunt de projectleider Ontvangstorganisatie bij de inhuur van externe capaciteit voor de verschillende onderdelen van het Plan van Aanpak;

 Je bewaakt de kwaliteit van (tussen) producten en het aan het project beschikbaar gestelde budget. Je voert het overleg met de medewerker financiën;

 Je stelt eenmaal per 2 maanden een Voortgangsrapportage op in afstemming met de projectleider Ontvangstorganisatie en de medewerker financiën.

Functie eisen

Eisen

 Een afgeronde technische Universitaire opleiding;

 Aantoonbare kennis en werkervaring met projecten in de railinfrastructuur;

 Tenminste 5 jaar werkervaring;

 Tenminste 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Wensen

 Aantoonbare ervaring met het opstellen van een projectopdracht, met het bewaken van de kwaliteit van (tussen) producten, de planning en het budget;

 Aantoonbare ervaring in het gericht aansturen en structureren van processen;

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten