BOA Gemeente Heerde

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Heerde
Reacties
0
Bekeken
48
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

12-10-2015

Einddatum

12-11-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

2-10-2015 om 9:00 uur

Wij zijn op zoek naar een integrale Wabo-toezichthouder/handhaver. De werkzaamheden bestaan uit het controleren van vergunningsverplichtige en vergunningsvrije bouw- en sloopactiviteiten, planologisch strijdig gebruik, vergunningen en meldingen o.b.v. de APV (o.a. tijdens evenementen). Bij geconstateerde overtredingen treed je handhavend op. Indien nodig werk je samen met andere handhavingsinstanties, zoals de omgevingsdienst en politie.

Verder beantwoord je vragen van het publiek en signaleer je bijzondere situaties en geeft deze door. Door je ervaring weet je situaties goed in te schatten en op te lossen.

Functie eisen

  • In het bezit bent van een geldig BOA-certificaat (domein 1) en het overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (eis)

  • In het bezit van een auto en een geldig rijbewijs B (eis)

  • MBO-4 werk- en denkniveau hebt

  • Kennis van en ervaring met APV, Wabo en het Wetboek van Strafrecht hebt

  • Minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar als BOA binnen een gemeente

  • Minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar, als handhaver met de uitvoering van de Wabo, gespecialiseerd in toezicht op planologisch strijdig gebruik

  • Een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een goede beheersing van een vreemde taal in woord

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed observerend vermogen hebt

  • Flexibel inzetbaar bent

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motiv

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten