Vastgoedjurist senior

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
567
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

02-11-2015

Einddatum

01-02-2016

Optie op verlenging

Ja (3 x 3 maanden)

Aantal uur per week

16 uur

Sluitingsdatum

05-10-2015 om 10:00 uur

De functie Senior Vastgoedjurist valt binnen het Team Ontwikkeling (afdeling Concernstaf). De functie richt zich op allerlei juridische zaken op het gebied van Vastgoed en Gronduitgifte. Hierbij valt te denken aan contractering, advisering en de begeleiding van notariƫle transacties.

Kandidaatomschrijving

Een aantoonbaar ervaren jurist is een jurist die privaatrechtelijk geschoold is met ervaring en affiniteit met gemeentelijke vastgoedtransacties. Kennis rondom aanbestedingsrecht en staatssteun is een must, alsmede kennis van bestuurs- en fiscaal recht

Verder is het noodzakelijk dat diegene ervaring heeft met het aanvragen en verkrijgen van bestuurlijke besluiten en het adviseren naar andere afdelingen, de directeur Grondbedrijf, projectleiders en het bestuur. Politieke sensitiviteit is daarbij een vereiste.

We zoeken iemand met een pragmatische instelling, die stressbestendigheid is en een inhoudelijk en praktisch kwalitatieve en efficiƫnte werkhouding heeft.

Eisen

Werkervaring

Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar in de functie van Vastgoedjurist.
Referentie vereist

Opleiding

Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde juridische WO Opleiding Privaatrecht, specialisatie richting Vastgoed en/of Notarieel recht.

Motivatiebrief, maximaal 10 regels

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten