Afdelingsmanager Juridische Zaken, Inkoop en Subsidies

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Ede
Reacties
0
Bekeken
27
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

02-11-2015

Einddatum

01-02-2016

Optie op verlenging

Ja (2 x 3 maanden)

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

13-10-2015 om 18:00 uur)

De komende jaren staat het cluster Dienstverlening & bedrijfsvoering voor een aantal grote ontwikkelopgaven. Bijvoorbeeld het ondersteunen en het faciliteren van de veranderende rol van de overheid en aansluiten bij maatschappelijke ontwikkelingen. Maar ook de effecten van decentralisaties en regionalisering zijn hot items. Het invullen van de management functies binnen het cluster heeft op dit moment prioriteit.

De afdeling
De afdeling JIS is een afdeling die taken uitvoert op het gebied van algemene juridische zaken, Inkoop, Subsidies en Verzekeringen. De afdeling is regisseur bij het extern uitzetten van juridische vragen van de lijnafdelingen. De afdeling heeft een omvang van ca. 12 fte

Inrichtingsproces van de afdeling
Per 1 oktober a.s. gaat de nieuwe gevormde afdeling JIS van start . In afwachting van het structureel invullen van de vacature afdelingsmanager JIS wordt nu gezocht naar een interim manager. Primaire taak is het het (mede) opstellen en uitvoeren van het implementatieplan voor de nieuwe organisatie/ adeling en het begeleiden en ontwikkelen van de medewerkers naar hun nieuwe of aangepaste functie. Ook de dagelijkse aansturing van de afdeling maakt deel uit van de werkzaamheden.

Ontwikkelingen in de afdeling

Borgen van voldoende juridische expertise over privacywetgeving, aanbestedingsrecht en subsidierecht
Juridische afhechting van regionalisering- en decentralisatieprocessen
Verdere professionalisering van de inkoopfunctie en beleid en uitvoering van het subsidieproces;
Vormgeven van het regisseurschap bij het extern uitzetten juridische vragen
Taken en verantwoordelijkheden

De manager die wij zoeken is resultaatgericht met visie en passie en realiseert de strategische ambities van de gemeente Ede samen met medewerkers, bestuur en samenleving realiseren. De manager kan medewerkers optimaal uitdagen, stimuleren en ondersteunen om duurzaam het beste van zichzelf te geven. Dit vraagt om een ontwikkelingsgerichte managers die drager en drijvende kracht zijn van de gewenste ontwikkeling van de organisatie.

Functie eisen

een academisch werk- en denkniveau aantoonbaar dmv opleiding;

meerjarige ervaring als afdelingsmanager

inhoudelijke kennis van en aantoonbare ervaring met de belangrijkste vakgebieden en werkprocessen binnen het domein van JIS

Gerichte opleiding op het vakgebied

Kennis van bedrijfsvoeringvraagstukken

Affiniteit met en inzicht in meerdere beleidsvelden van de gemeente

Profiel

Visie op de bijdrage die de afdeling moet leveren ter ondersteuning van de grote opgaven;

Verbindend naar de medewerkers, organisatie en collega managers om de resultaten te bewerkstelligen, teamplayer;

Flexibel schakelend tussen niveaus en disciplines om effectief leiding te geven en krachtig richting en sturing te geven aan medewerkers (team en individueel), stressbestendig met een helikopterview;

Gedreven en resultaatgericht; voorbeeldfunctie en drijvende kracht achter de gewenste ontwikkeling van het cluster en de afdeling.

Coach in een cultuur van elkaar aanspreken, ondersteunen en motiveren om de medewerkers het beste uit zichzelf te halen en zich te ontwikkelen en hun kwaliteiten tot hun recht te laten komen;

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten