Inkoper- Begeleider (IT) EA met kennis van Best Value

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
26-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
100
Op locatie
Den Haag
Reacties
3
Bekeken
425
Status
Gesloten
Referentie
20117971

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20117971 Tijdelijke inhuur

Voor Provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Senior Inkoper- Begeleider (IT) EA met kennis van Best Value

Functietitel

Senior Inkoper- Begeleider (IT) inkoop- en Europese aanbestedingstrajecten met kennis van Best Value

Inkoop

Provincie Zuid-Holland kent velerlei activiteiten. Zowel binnen primaire processen voor bijvoorbeeld gebiedsontwikkeling en onderhoud infrastructuur alsook voor meer ondersteunende processen als ICT of facilitaire dienstverlening vinden een veelheid van activiteiten plaats. Veel van deze werkzaamheden worden aanbesteed. De provincie kent een gecoördineerde inkoop, de medewerkers kunnen tot een drempelbedrag zelf inkopen. Bureau Inkoop zal adviseren dan wel uitvoering geven aan het aanbestedingsproces. Hieraan moet op doelmatige - en rechtmatige wijze uitvoering worden gegeven.
Bureau Inkoop is verantwoordelijk voor de advisering, het begeleiden en het uitvoeren van aanbestedingen. Aanvullend op de eigen beschikbare expertise is het noodzakelijk over externe expertise te kunnen beschikken. In dit geval een Senior Inkoper- Begeleider (IT) inkoop- en Europese aanbestedingstrajecten met kennis van Best Value.

Omschrijving van de opdracht

Om succesvol te zijn in deze functie ben je een ondernemende en resultaatgerichte professional die zich op elk niveau in de provinciale organisatie thuis voelt. Je creëert kansen en kunt goed samenwerken met verantwoordelijken in de business. Je bent daadkrachtig en in staat als adviseur op te treden in besluitvormingstrajecten. Je bent organisatiesensitief, communicatief, creatief en klantgericht. Deze kwaliteiten aangevuld met een pragmatische kijk op de zaken en verbindend vermogen maken van jou de ideale kandidaat die ons in onze inkooptrajecten volledig ontzorgt.
De ideale kandidaat heeft een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau aangevuld met relevante inkoopopleidingen en/of cursussen, een ruime tenminste 5 jarige relevante ervaring waarbij aantoonbare IT inkoopervaring van groot belang is en bewezen meerjarig track record met de inkoop en diverse vormen van Europese aanbestedingen met name binnen de IT markt. Je bent een stevige en verbindende gesprekspartner die de juiste balans weet te vinden tussen enerzijds de IT technische wensen en behoeften van de (interne) klant en anderzijds de geldende wet- en regelgeving en procedures m.b.t. inkooptrajecten. Ervaring en een autoriteit op het gebied van Best Value Procurement (BVP) aanbestedingen is een eis. Werkervaring in een (semi) overheidsorganisatie is vereist.

Per (IT) inkooptraject stel je, in de rol van projectleider, multidisciplinaire teams samen met daarin zowel vertegenwoordigers van de interne klant (IT) architecten, product- en programmamanagers) als specialisten van de bureau Inkoop. Vanuit deze rol regisseer je complexe Europese aanbestedingstrajecten en ben je verantwoordelijk voor een juiste uitvoering hiervan. Je voert op deskundige wijze onderhandelingen met (IT) leveranciers, binnen de kaders van de Europese wet- en regelgeving.
Je bent organisator, netwerker, onderhandelaar en relatiemanager in één. Duidelijk zichtbaar en herkenbaar voor de organisatie en met een goed gevoel voor de wensen en behoeften van de (interne) klant. Tegelijkertijd volg je nauwgezet de voorgeschreven regelgeving op inkoop- en aanbestedingsgebied. Je kent het ‘spel’ en beweegt je makkelijk in het spanningsveld tussen regelgeving en (vaak) acute klantwensen. Je weet de juiste samenwerking binnen de projectteams te creëren om tot door alle partijen gedragen oplossingen te komen.
Een sociaal intelligente, organisatie sensitieve en resultaatgerichte persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Je hebt een rechte rug, lef en daadkracht en adviseert helder en duidelijk op basis van gedegen inhoudelijke argumenten. Je volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied Inkoop en de (IT) markt nauwgezet en wilt jezelf als mens én professional voortdurend blijven ontwikkelen. Als Senior Inkoper rapporteer je aan de strategisch inkoper bij bureau Inkoop.

Hoofdtaken

 • Samenstellen, trainen en aansturen van multidisciplinaire teams (5-7 fte) bij het uitvoeren van (IT) inkoop- en Europese aanbestedingstrajecten.

 • Zorgen voor een juiste uitvoering van grote, complexe inkoop- en aanbestedingstrajecten.

 • Samenbrengen en afstemmen van klantvraag en organisatiebelang binnen de geldende wet- en regelgeving.

 • Het inbrengen van Best Value kennis.

 • Uitvoering van reguliere inkoopvraagstukken vanuit de organisatie.

 • Begeleiding van junior en medior inkoop collega’s in hun professionele ontwikkeling.

 • Voorbereiden en schrijven van inkooptrajecten en -plannen.

 • Voeren van onderhandelingen met leveranciers.

 • Volgen en analyseren van (IT) marktontwikkelingen zodat product- en marktkennis up to date blijven.

 • Strategisch notities opstellen voor het integrale pakket van productgroepen.

 • Schrijven van adviezen en aanvragen, beoordelen van offertes.

Functie eisen

 • Tenminste in het bezit van een afgeronde HBO opleiding aangevuld met relevante inkoopopleidingen en/of cursussen.

 • Afgeronde NEVI 1 en/of 2 opleiding is een pré.

 • Ruime ervaring met het uitvoeren van Europese (BVP) aanbestedingstrajecten.

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een A Best Value certificaat.

 • Ervaring binnen grotere, complexe, dienstverlenende organisaties in het publieke domein.

 • Goede kennis van de (IT) leveranciersmarkten.

 • Verbinder, sociaal intelligent, empathisch en open minded: moet als netwerker mens en organisatie kunnen aanvoelen en “lezen”.

 • Stevige, organisatie sensitieve en resultaatgerichte persoonlijkheid met natuurlijk gezag: weet draagvlak te creëren en mensen mee te krijgen.

 • Uitstekende projectmanagement- en onderhandelingsvaardigheden.

 • Proactief, pragmatisch, doel- en resultaatgericht.

 • Flexibel en stressbestendig; houdt te allen tijde in- en overzicht, plant, organiseert, stelt prioriteiten en maakt duidelijke keuzes.

 • Uitstekende communicatieve en adviesvaardigheden in woord en geschrift.

 • Relevante juridische kennis is aanwezig.

Inzet

Inzet is tot 01 oktober 2016 met een mogelijke verlenging van maximaal 6 maanden. Maximaal 24 uur per week voor het managen van de werkzaamheden en flexibel inzetbaar, waarbij het aantal uur kan varieren van 8 tot
24 uur per week. Start is medio oktober 2015

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Den Haag

Startdatum

15-10-2015

Duur

01-10-2016

Optie op verlenging

-

Inzet

24 uur per week

Tarief

maximaal € 100,-

Sluitingsdatum

29-09-2015

Sluitingstijd

09:00

Intake gesprek

donderdag 08 oktober 2015 (09.30 uur – 13.00 uur)

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  28-09-2015 09:22
  Plaats
  Krimpen aan den ijssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-09-2015 15:01
  Plaats
  Lisse

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-09-2015 16:22
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten