Ervaren Casemanager Werk en Inkomen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Drimmelen
Reacties
0
Bekeken
625
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

15-10-2015

Einddatum

15-1-2016

Optie op verlenging

onbekend

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

30-9-2015 om 10:00 uur

Wij zoeken een ervaring Casemanager Werk & Inkomen.

Het doel van deze inhuur is achterstanden weg te werken op het gebied van Werk en inkomen (zowel rechtmatigheid als doelmatigheid op het gebied van Participatiewet, IOAW en bijzondere bijstand).

Wij zoeken een ervaren casemanager die zelfstandig de voorliggende werkvoorraad op kan pakken. Iemand die van aanpakken weet en ervaring heeft met GWS.

Functie eisen
Werkervaring in soortgelijke functie
Werkervaring in soorgelijke functie bij een gemeente
Werkervaring met GWS
Relevante afgeronde HBO opleiding

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten