Beleidsmedewerker team Voer- en Vaartuigen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam (en Nieuwegein)
Reacties
0
Bekeken
48
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

30-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

30-9-2015 om 16:00 uur

De Dienst Facility Management is onderdeel van het Politiedienstencentrum (PDC) en voert taken uit op onder andere de gebieden facilitaire diensten (catering, schoonmaak, postdistributie en logistiek), onderhoud van gebouwen, afhandeling van schades aan gebouwen en voertuigen, uitvoeren van verhuizingen, inkoop van middelen, verstrekken van politie-uitrusting zoals kleding en beheer van voer- en vaartuigen.

Het team Voer- en Vaartuigen valt onder de afdeling Facilitaire Services van de Dienst FM. Het team bestaat uit de taakvelden wagenparkbeheer, vaartuigonderhoud, voertuigonderhoud en transport.

Als beleidsmedewerker draag je bij aan het standaardiseren van de producten en diensten die door het team Voer- en Vaartuigen geleverd worden voor het efficiënt benutten van het voervoersbudget.

In samenwerking met de Directie FM zorg je voor het uitvoeringsbeleid die een bijdrage levert aan het harmoniseren van processen en procedures binnen het gehele voer- en vaartuigen domein.

Doelstelling

Zorgen voor uitvoeringsbeleid dat een bijdrage levert aan het harmoniseren van processen en procedures binnen het gehele voer- en vaartuigen domein.

Verantwoordelijkheden

Verantwoordelijk voor het leveren van een bijdrage aan het harmoniseren van processen en procedures binnen het gehele voer- en vaartuigen domein.

Vakmatige taken

Je vertaalt beleid in praktische uitvoeringsrichtlijnen voor de genoemde taakvelden binnen het gehele voer- en vaartuigen domein.
Je vertaalt de regionale behoefte in landelijke standaarden.
Je verricht operationele sturing, maakt uitvoeringsafspraken, stuurt op het maken van randvoorwaardelijke afspraken en stuurt op het nakomen hiervan gericht op de aanpak en de realisatie van vastgestelde resultaten. Aan de hand van managementinformatie draag je zorg voor een goede sturing richting hoofden bedrijfsvoering en relatiemanagers.
Je initieert, bouwt, onderhoudt en regisseert op inhoudelijke samenwerking (landelijke) netwerken van (ook externe) vakinhoudelijk vertegenwoordigers c.q. intermediairs.
Je treedt op als projectleider voor opdrachten binnen het domein voer- en vaartuigen.
Binnen het aanbestedingsproces toets je de juiste behoeftestelling.
Je bevordert de deskundigheid van collega’s door kennis en vaardigheden over te dragen en beoordeelt als mentor de vakvolwassenheid.
Werkgebied is in Rotterdam en Nieuwegein (50/50)

Functie eisen
Mininaal een afgeronde erkende hbo diploma is een eis.
Een afgeronde erkende hbo diploma in de richting van Bedrijfskunde is een wens.
Een afgeronde erkende Prince2 certificering is een wens.
In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring als beleidsmedewerker bij een organisatie groter dan 1000 medewerkers is een eis.
Aantoonbare ervaring als beleidsmedewerker binnen de automotive sector is een wens.
Aantoonbare ervaring als projectleider is een wens.
Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van beleid binnen een overheidsorganisatie met meer dan 1000 medewerkers in de afgelopen 3 jaar is een wens.

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten