Interim Auditor

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Groningen en/of Wageningen
Reacties
1
Bekeken
760
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Alle sollicitanten hebben inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen (per mail).

Vriendelijke groet,
Matchd


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1 oktober 2015

Einddatum

30-11-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

30-09-2015 om 12:00 uur

Wat ga je doen?

Als auditor voer je systematisch risico gebaseerde audits uit, conform de geldende (IIA) kwaliteitstandaarden. Naast het geven van oordelen over de meest kritische processen en systemen van Menzis ben je proactief betrokken bij impactvolle strategische en organisatorische ontwikkelingen en veranderingen. Je vertaalt de uitkomsten van je audits voor bestuurders, directieleden en managers in bruikbare conclusies en adviezen. Onderwerpen die de afdeling Internal Audit onderzoekt, zijn onder andere de inrichting en werking van de Governance, het functioneren van het risicomanagement, de beheersmaatregelen om strategische doelstellingen van Menzis te realiseren, de naleving van wet- en regelgeving, de betrouwbaarheid van de informatie en de beheersing van veranderingen door audits op programma’s en projecten. En daar kun jij proactief je bijdrage aan leveren! De afdeling Internal Audit is een afdeling in ontwikkeling en daar kun jij als auditor actief je steentje aan bij dragen. Een mooie functie voor bijvoorbeeld een (junior-) auditor die toe is aan de volgende stap in de loopbaan, die zich verder wil ontwikkelen en graag mee wil werken om onze afdeling verder uit te bouwen!

Functie eisen

Wat breng je mee?

Een afgeronde academische studie (bedrijfs-)economie of bedrijfskunde, bij voorkeur aangevuld met een post master opleiding operational auditing of accountancy
Bij voorkeur ervaring in het uitvoeren van audits bij (zorg-)verzekeraars of andere financials
Kennis (of de bereidheid om deze op te doen) over het zorgverzekeringsstelsel en het vereveningsmodel, relevante wet- en regelgeving (zoals Governance codes, Wft, Solvency II, Zvw) en International Standards for the Professional Practice of Internal Auditing
Proactief, zelfstandig, daadkrachtig en resultaatgericht: afspraak is afspraak voor jou
Omgevingsbewustzijn, gericht op samenwerken en vernieuwen
Goede communicatieve vaardigheden
Uitstekende analytische vaardigheden en uit kunnen stijgen boven de inhoudelijke materie en je eigen vakgebied
Beknopt en helder kunnen formuleren van je boodschap door hoofd- en bijzaken te scheiden en draagvlak kunnen creëren voor je adviezen.

Standplaats: Groningen en/of Wageningen

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  28-09-2015 13:28
  Plaats
  Beerta

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten