P&O Adviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
36
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1 oktober 2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

30-09-2015 om 12:00 uur

Profiel opdracht Binnen de afdeling Algemeen Advies is zo snel mogelijk en tot het eind van het jaar behoefte aan 4 externe P&O adviseurs die flexibel ingezet kunnen worden bij capaciteitsknelpunten, bijvoorbeeld door ziekte van de reguliere adviseurs of door extra werkzaamheden die ontstaan bij reorganisaties.

De Afdeling Algemeen Advies is volop in ontwikkeling. Per januari 2015 zijn alle P&O adviseurs van Amsterdam samengevoegd in één afdeling wat kansen biedt om de P&O adviesfunctie te standaardiseren en verder te professionaliseren. Het P&O beleid wordt geharmoniseerd, zodanig dat het aansluit bij de nieuwe manier van werken in Amsterdam.

Recent is het POa account- en relatiemanagement ingevoerd, waarin de afdeling Algemeen Advies een belangrijke rol vervult. Als P&O adviseur adviseer je het management op het taakgebied van personeel en organisatie.

Wij zoeken adviseurs met een hands-on mentaliteit, er moet veel gebeuren in korte tijd. We komen uit een grote reorganisatie en de basis is nog niet goed op orde. Managers hebben hulp nodig om de basis op orde te brengen, belangrijkste taak van de adviseur is om de managers daarbij te helpen en te adviseren.

Als P&O adviseur maak je onderdeel uit van een accountteam. In dat team zitten naast P&O adviseurs ook specialisten op P&O gebied, denk aan verzuim, opleiden of mobiliteit. Samen zorgen jullie voor de optimale ondersteuning en advisering aan de lijn. Competenties: je bent flexibel, resultaatgericht en klantgericht, kan goed prioriteiten stellen en werkt goed en graag samen. Je wordt flexibel ingezet en soms bij meer dan 1 organisatie van de gemeente Amsterdam.

Functie eisen

Kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding.
De kandidaat is deskundige op het gebied van Personeel en Organisatie en daarmee een vanzelfsprekende gesprekspartner voor de Amsterdamse manager op het gebied van HR vraagstukken. Dit toont u aan door minimaal 4 jaar recente werkervaring in het Personeel en Organisatieadvies werkveld op hbo/academisch niveau.

De kandidaat beschikt over de volgende competenties

  • flexibel

  • resultaatgericht

  • klantgericht

  • kan goed prioriteiten stellen

  • werkt goed en graag samen

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten