SCCM Specialist

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
29
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

19-10-2015

Einddatum

04-04-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

01-10-2015 om 14:00 uur

De verantwoordelijkheden

Als Coördinator Schadelastbeheersing Verzuimschade Jacobs & Brom ben je verantwoordelijk voor het beheersen van de schadelast op de (middel)langlopende verzuimschadedossiers en het maken van verzuimkostenprognoses op die schadedossiers. Je hebt als taak de schadelast op de verzuimverzekeringsportefeuille optimaal te beïnvloeden en zo laag mogelijk te houden.

De functie

In deze functie zorg jij ervoor dat in een vroeg stadium in potentie langlopende verzuimgevallen worden gedetecteerd en in kaart gebracht. Je zoekt samen met de betrokken werkgever en zijn Arbodienst naar mogelijkheden om de verzuimende werknemer weer te reïntegreren. Tijdens de verzuimperiode van maximaal 2 jaar blijf je deze dossiers volgen en blijf je zoeken naar mogelijkheden om te komen tot reïntegratie in eigen of in ander werk. Je bent goed op de hoogte van de wetgeving rond verzuim en de voorzieningen die de overheid op dat terrein nog te bieden heeft.

In deze functie werk je nauw samen met je collega’s van de Centrale Unit Schade Inkomen, heb je veelvuldig contact met de schadelastbeheersers bij onze volmachtgevers, met Arbodiensten en met verzekerde werkgevers.

Functie eisen

HBO werk- en denkniveau (juridische richting is een pré)
Aantoonbare kennis en ervaring met schadelastbeheersing verzuimverzekeringen (KO)
Verzekeringsdiploma's WFT Basis en Schade en Inkomen, bereidheid om verder (Verzekerings) diploma's te behalen (KO)
3-5 jaar relevante werkervaring met het behandelen van verzuimschades
Tenminste vijf jaar relevante werkervaring op het terrein van sociale zekerheid
Ervaring in het coördineren
Kennis van MS Office
Vasthoudend en gedreven
Natuurlijke overtuigingskracht
Teamspeler
Flexibele instelling
Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden in woord en geschrift

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten