Opdrachtnemer Financiën

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
410
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen (per mail).

Vriendelijke groet,
Matchd


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

medio oktober

Einddatum

1 maart 2016

Optie op verlenging

Ja (6 maanden)

Aantal uur per week

24 uur

Sluitingsdatum

01-10-2015 om 09:00 uur)

Profiel afdeling

Als Opdrachtnemer komt u te werken in een programmateam binnen de gemeente Amsterdam. Dit programmateam geeft gehoor aan een groot verandertraject en heeft tot doel de losse administraties van de gemeente samen te voegen tot één centrale administratie en borduurt voort op het opgeleverde financiële systeem van JD Edwards. Hoofddoel is het uniformeren van de werkwijzen van de losse administraties.

Profiel opdracht

Het programma Doorontwikkeling Financiële Administratie (DFA) is een risicovol Programma. In dit kader dient er sprake te zijn van een 100% match, oftewel directe geschiktheid. De opdrachtnemer heeft periodieke afstemming met alle gremia (bestuurlijk team, stuurgroep, qualityboard, PMT) en zorgt voor onderlinge afstemming tussen de gremia. De opdrachtnemer is verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen van het programma en verantwoordelijk voor de realisatie van de baten. De opdrachtnemer is verantwoordelijk voor het opstellen van een maandelijkse rapportage richting de stuurgroep.

Functie eisen

De kandidaat heeft ervaring op het gebied van leiding geven van een omvangrijk verandertraject binnen een gemeentelijke organisatie.

De kandidaat heeft minimaal 5 jaar kennis van en ervaring met de werkvelden financiën, ICT en verandermanagement binnen een gemeentelijke organisatie.

ervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen de G4

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  29-09-2015 11:14
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten