.Net Developer met BI ervaring

Opdrachtgever
Dunit BV
Geplaatst op
27-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
75
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
434
Status
Gesloten
Referentie
246441-39

Afrondingstoelichting

gesloten


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Opdracht titel

.Net Developer met BI ervaring

Status

Open

Begindatum

30 september 2015

Einddatum

31 december 2015

Optie tot verlenging

Ja

Contractvorm

Detachering

Dagen per week

5

Uren

40

Tariefindicatie

€75,50 all-in, exclusief btw

Plaats

Amsterdam

Ter versterking van het Applications Support and Development team van onze klant zijn wij per direct op zoek naar een gedreven .NET Developer met BI ervaring. Het team is verantwoordelijk voor het handhaven van de continuïteit en de stabiliteit van de huidige BI omgeving en tools. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor de coördinatie en de ondersteuning van de implementatie van nieuwe functionaliteiten. Je zet je Microsoft kennis actief in bij ontwikkel- en implementatieprojecten en bouwt voornamelijk applicaties, databases en rapportages. Kennis van alleen .NET is onvoldoende en daarom worden medewerkers gestimuleerd en ondersteund om zich verder te ontwikkelen in Business Intelligence en Business Analysis. Als nieuwe medewerker wordt je aantoonbare affiniteit met BI vraagstukken meegenomen in onze afweging.

Voor wat betreft jouw rol als BI Specialist ben je op de hoogte van de belangrijkste financiële processen binnen het bedrijf. Jouw expertise op het gebied van Microsoft en BI zet je in door ondersteuning te bieden aan de belangrijkste gebruikers. Je ontwerpt, ontwikkelt en test nieuwe en verbeterde rapportages en ETL-processen voor een datawarehouse implementatie. Ook ontwikkel je verschillende toepassingen voor het uitvoeren van geautomatiseerde processen voor rapportages.

Functie-eisen

 • WO werk- en denkniveau;

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met .NET ontwikkeling;

 • Aantoonbare ervaring (minimaal 2 jaar) met BI vraagstukken zoals ETL en database development;

 • Ervaring met het ontwikkelen van rapporten met behulp van MS SQL, Reporting Services, Crystal Reports, C# Applicaties;

 • Oplossingsgericht met gebruikmaking van de beschikbare tools;

 • Engelse taal vloeiend spreken en schrijven;

 • Pre; kennis van financiële processen in het bankwezen, Asset Management en Treasury Management;

 • Pre: Kennis van Sophis Value en Oracle.

Als persoon ben je een teamspeler en communicatief sterk; het is belangrijk dat je door jouw kennis en persoonlijke drive iemand bent die onze opdrachtgever als aanwinst in de organisatie beschouwd. De woorden die jou bij voorkeur kenmerken zijn: initiatiefrijk, kwaliteitsgericht, klantgerichtheid, analytisch en integer.

Bijzonderheden

Reageren kan nog tot dinsdag 29 september 12:00 uur door middel van een cv in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief

Standaard afspraken

Voor deze opdracht is het nodig een screening te doorlopen. De kosten van deze screening worden in rekening gebracht aan de kandidaat (circa 150 EUR). Ook het aanvragen van een VOG zal deel uitmaken van deze procedure. De startdatum van de inzet is niet afhankelijk van het resultaat van de screening.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  28-09-2015 06:19
  Plaats
  Eelde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten