Project Architect

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
28-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
31
Status
Gesloten
Referentie
BCHLZ14488

Omschrijving

's Heeren Loo Zorggroep heeft de ambitie om koploper in de langdurige zorg te zijn. IV/ICT is één van de factoren waar veel van wordt verwacht. De gewenste eindsituatie is uitgewerkt in de IV/ICT-architectuur 2017. Architectuur is bekend vanuit de bouw. Architectuur wordt ook binnen organisaties toegepast, onder andere op het gebied van de informatievoorziening. Om veranderingen te sturen, maakt de bouwkundige architectuur gebruik van bestemmingsplannen. Binnen 's Heeren Loo Zorggroep noemen we deze bestemmingsplannen; Project Start Architecturen.

Voor een omvangrijk financieel project is 's Heeren Loo Zorggroep op zoek naar een Project Architect. Het project is van start gegaan met een PSA 1.0 en is in de fase gekomen waarbij deze versie moet worden geactualiseerd. Tijdens de uitvoering van het project fungeert de Project Architect als adviseur en bewaker van de architectuur. Uiteraard moet de PSA bij wijzigingen worden bijgesteld. Binnen de grenzen van het project kijkt de Project Architect naar alle onderdelen van het architectuurraamwerk.

De project architect is resultaatgericht, besluitvaardig, met overtuigingskracht en uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie vaardigheden. De gewenste kandidaat heeft aantoonbare ervaring met projecten rond de financiële informatievoorziening. Idealieter heeft de kandidaat kennis van en ervaring met organisaties die langdurige zorg leveren.

Aanvraag selectiecriteria
Minimaal afgeronde HBO diploma
Aantoonbare recente ervaring met projecten rond Financiële Informatievoorziening. (MUST)
Aantoonbare recente ervaring met organisaties in de langdurige zorg.
Aantoonbare ervaring als project architect in de afgelopen 3 jaar.
Het cv dient voorzien te zijn van 2 referenties voorzien van naam, functie en tel.nr. (MUST)

Startdatum 19-10-2015
Einddatum 31-12-2015
Optie tot verlenging in 2016 max 1 dag per maand
Aantal uur per week 8

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten