Applicatieontwikkelaar IDM (Identity Management)

Opdrachtgever
ItaQ BV
Geplaatst op
28-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Assen
Reacties
0
Bekeken
415
Status
Gesloten
Referentie
ht-Applicatieontwikkelaar IDM

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 159 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Gezocht wordt een technisch applicatiebeheerder die het bestaande team versterkt, met als werkzaamheden het applicatiebeheer op de IdM omgeving (met applicaties als Microsoft ILM, IBIS en gegevensuitwisseling met o.a. AD, CMS, FMIS, P-Direct).
Je voert applicatiebeheer uit op ILM, IBIS en gegevensuitwisseling met o.a. AD, CMS, FMIS, P-Direct. Je ontwikkelt nieuwe functionaliteiten, met name op het gebied van koppelingen met aanpalende systemen. Je implementeert de gewenste processen in de praktijk. Je zorgt als medewerker binnen het applicatiebeheerteam voor de uitvoering van benodigde taken zoals opstellen / bijwerken documentatie, contacten met de andere beheerders over techniek/inhoud. Je werkt samen met andere applicatiebeheerders om gezamenlijk tot een optimaal resultaat te komen.

Kennis en vaardigheden

 • Zorg dragen voor het goed (technisch) functioneren van de IdM (Identity Management) omgevingen binnen EZ in samenwerking met systeembeheerder, databasebeheerder en functioneel applicatiebeheerder;

 • Communiceren met de service manager, infra beheerder, databasebeheerder en functioneel applicatiebeheerder (en indien nodig met de systeemontwikkelaar).

 • Het signaleren van technische storingen en onvolkomenheden/fouten in de applicatie en het doorgeven daarvan aan de functioneel applicatiebeheerders en applicatie-eigenaar voor een eventuele volgende versie. (Het is niet de bedoeling dat de technisch applicatiebeheerder zelf fouten in de applicatie gaat verbeteren).

 • Het doen van voorstellen voor de (technische) aanpak en verwerking van wijzigingen van de applicatie aan de eigenaren.

 • Het onderhouden van de technische applicatiedocumentatie die naar de systeembeheerder en de databasebeheerder gaat. Deze technische documentatie kan de technisch applicatiebeheerder zelf maken of laten maken

 • Het onderhouden van de technische documentatie (installatiehandleiding en beheerhandleiding, technischerelease notes).

 • Een pré is kennis van de huidige EZ ICT infrastructuur, kennis van de IdM oplossing, zoals bij EZ is geïnstalleerd, kennis

van Microsoft Identity Life Cycle Manager 2007 en IBIS.

 • Moet bereid zijn om te reizen (standplaats is Assen, en minimaal eenmaal per week in Den Haag)

Persoonlijke vaardigheden

Standvastigheid, vasthoudend, accuraat.

Overige informatie

Locatie

Assen

Start

z.s.m

Duur

3 maanden optie op verlenging (36 uur per week)

Recruiter voor deze rol

Danielle Hassefras

PS. CV's zonder specifieke motivatie en/of CV's waar de motivatie niet op aansluit op deze rol worden niet in behandeling genomen.
In de specifieke motivatie dienen punten uit de Functieomschrijving & Functie eisen duidelijk naar voren te komen.

Attentie

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email de volgende gegevens

 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);

 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;

 3. Uurtarief (excl. BTW, inclusief reiskosten);

 4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten