Werkvoorbereider Project Wayfinding

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
48
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum: 12-10-2015

Einddatum:31-5-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

1-10-2015 om 12:00 uur

Wayfinding Bestaand Net is een project, waarbij GVB Railservices in opdracht van Metro en Tram op 33 metrostations(Oostlijn en Ringlijn) in Amsterdam de bouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden voor hen aanbrengen en vervangen van de bewegwijzering verzorgd. Het gaat daarbij om onder andere de naamgevingsborden, metrokubussen, en informatieborden.
Een groot deel van de werkzaamheden van de scope van GVB Railservices bestaat uit het ontwerpen en aanbrengen van de benodigde voedingspunten ten behoeve van de verlichting van de nieuwe borden. De borden worden geleverd en geïnstalleerd door een nevenaannemer. Coördinatie ligt bij Metro en Tram.

Het project start in oktober 2015 en loopt door tot en met mei 2016.
Je voert binnen het projectteam ontwerpwerkzaamheden ten behoeve van het project uit. In deze functie heb je veel contact met de ontwerper, de projectleider, uitvoerende installatiemonteurs, maar ook met de financieel en technisch beheerder (interne opdrachtgever) en externe partijen als onderaannemers om de werkzaamheden af te stemmen. Werkzaamheden bestaan uit: het inventariseren en nalopen van bestaande voedingspunten, verdelers en kabel tracés, het opstellen van een uitvoeringsontwerp (inclusief kabelberekening), het aanpassen van tekeningen en het bespreken van dit ontwerp met de installatieverantwoordelijke. Tevens verwachten we dat de werkvoorbereider op inhoud de installatiemonteurs (GVB Railservices maar ook ingehuurd) functioneel aanstuurt en controleert op voortgang en kwaliteit. Je vindt het leuk om samen met onze collega’s van de uitvoering mooie prestaties neer te zetten. Wij bieden een dynamische en uitdagende tijdelijke baan met name vanwege de vele afstemming die jij dagelijks tot stand moet brengen.

Functie eisen

Gevraagd wordt kennis van en ervaring met werkplanningen, vergunningaanvragen, veiligheidsaspecten, inkopen en afroepen van materialen en diensten en verzorgen van administratieve afhandeling.

  • Technische MBO-opleiding niveau 4, sterkstroom en 10kv aangevuld met opleidingen in ondersteuning van technische processen;

  • Minstens 8 jaar relevante werkervaring;

  • Leidinggevende ervaring;

  • Ervaring in het werken in- , op- en rond stationsomgevingen;

  • Ervaring met Windows Office en met administratieve ondersteuning bij technische processen;

  • In staat om technische tekeningen lezen, calculeren, werkplannen opstellen en offertes te maken;

  • Kwaliteit- en klantgericht;

  • In staat anderen te overtuigen;

  • Zelfstandig, gericht op samenwerken en oplossingsgericht;

  • Mondeling en schriftelijk goede uitdrukkingsvaardigheden.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten