Project Architect PSA

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
37
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 161 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

19-10-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

8

Sluitingsdatum

1-10-2015 om 14:00 uur

's Heeren Loo Zorggroep heeft de ambitie om koploper in de langdurige zorg te zijn. IV/ICT is één van de factoren waar veel van wordt verwacht. De gewenste eindsituatie is uitgewerkt in de IV/ICT-architectuur 2017. Architectuur is bekend vanuit de bouw. Architectuur wordt ook binnen organisaties toegepast, onder andere op het gebied van de informatievoorziening. Om veranderingen te sturen, maakt de bouwkundige architectuur gebruik van bestemmingsplannen. Binnen 's Heeren Loo Zorggroep noemen we deze bestemmingsplannen; Project Start Architecturen.

Voor een omvangrijk financieel project is 's Heeren Loo Zorggroep op zoek naar een Project Architect. Het project is van start gegaan met een PSA 1.0 en is in de fase gekomen waarbij deze versie moet worden geactualiseerd. Tijdens de uitvoering van het project fungeert de Project Architect als adviseur en bewaker van de architectuur. Uiteraard moet de PSA bij wijzigingen worden bijgesteld. Binnen de grenzen van het project kijkt de Project Architect naar alle onderdelen van het architectuurraamwerk.

De project architect is resultaatgericht, besluitvaardig, met overtuigingskracht en uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie vaardigheden. De gewenste kandidaat heeft aantoonbare ervaring met projecten rond de financiële informatievoorziening. Idealieter heeft de kandidaat kennis van en ervaring met organisaties die langdurige zorg leveren.

Functie eisen

Minimaal afgeronde HBO diploma
Recente ervaring met projecten rond Financiële Informatievoorziening (eis)
Recente ervaring met organisaties in de langdurige zorg
ervaring als project architect in de afgelopen 3 jaar

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten