Uitvoeren bestuursopdracht Werk en Inkomen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Wijhe
Reacties
0
Bekeken
34
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

2-11-2015

Einddatum

29-2-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

10

Sluitingsdatum

2-10-2015 om 9:00 uur

Er is een aantal ontwikkelingen (onder andere dienstverlening aan nieuwe doelgroepen, teruglopend Participatiebudget en verzoek van de gemeente Deventer om deel te gaan nemen aan Deventer Werktalent) die aanleiding geven om de uitvoering op het beleidsterrein van Werk en Inkomen nader te bekijken.

Hiervoor is een bestuursopdracht vastgesteld met als centrale vraagstelling

Analyseer de huidige uitvoering op het beleidsterrein Werk en Inkomen en beschrijf op welke onderdelen er nog verbeteringen kunnen worden doorgevoerd om de doelstellingen van het Beleidskader Participatiewet in de komende jaren nog beter te kunnen realiseren. Geef hierbij geprioriteerd aan welke opties er zijn om deze verbeteringen door te voeren en aan welke randvoorwaarden dan moet worden voldaan.

Het uitvoeren van deze bestuursopdracht moet leiden tot een rapportage waarin de verbetervoorstellen en de bijbehorende randvoorwaarden staan beschreven, zodat duidelijk is op welke wijze en met welke middelen de transitie van de bestaande naar de gewenste situatie tot stand kan worden gebracht met als uiteindelijk resultaat dat we onze doelstelling om zoveel mogelijk mensen aan betaald werk te helpen nog beter kunnen realiseren. Bij de aanleiding voor deze opdracht is aangegeven dat de gemeente Deventer ons nadrukkelijk heeft verzocht om deel te gaan nemen aan Deventer Werktalent (een samenwerkingsverband tussen de gemeente Deventer en Sallcon waarbij de re-integratieactiviteiten van beide zijn gebundeld). In de rapportage moet dan ook in ieder geval antwoord worden gegeven op de vraag wat de mogelijke meerwaarde voor ons is om deel te gaan nemen aan Deventer Werktalent, welke samenwerkingsvorm daarbij de voorkeur heeft en wat de noodzakelijke randvoorwaarden zijn. Uitgangspunt bij het uitvoeren van de bestuursopdracht is dat we zoveel als mogelijk gebruik maken van de kracht van een relatief kleine gemeente en het goede van onze huidige dienstverlening behouden.

Eisen

Minimaal een afgeronde HBO opleiding
Minimaal 3 opdrachten uitgevoerd, in de afgelopen 3 jaar op het beleidsterrein Werk en Inkomen

Wensen

Minimaal 3 opdrachten uitgevoerd, in de afgelopen 3 jaar op het beleidsterrein Werk en Inkomen binnen een gemeente

Competenties

Een goede probleemanalyse kunnen maken
Samenwerken
Overtuigingskracht bezitten
Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
Resultaatgericht zijn

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten