Service Manager ISD

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
29-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
3
Bekeken
569
Status
Gesloten
Referentie
20117979

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20117979 Tijdelijke inhuur

Voor KING zijn wij op zoek naar een Service Manager ISD.

Over KING

KING richt zich op het verbeteren van dienstverlening en bedrijfsvoering van gemeenten ten behoeve van hun inwoners en bedrijven. Dat doet KING onder andere door gemeenten te helpen bij ICT-gerelateerde vraagstukken en door het leveren van sturingsinformatie. En heel praktisch: KING wil gemeenten zo goed mogelijk ondersteunen bij de aanpak van de decentralisaties in het sociaal domein. KING is onderdeel van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Doel van de functie

Gemeenten acteren in een complexe omgeving en staan op dit moment voor grote opgaven: bezuinigingen, efficiency en steeds meer taken die naar gemeenten overgeheveld gaan worden. Met een goede informatievoorziening en ICT kunnen gemeenten kosten besparen, efficiency behalen en burgers nog beter van dienst zijn. Omdat niet iedere gemeente het wiel opnieuw hoeft uit te vinden, heeft KING een aantal producten en standaarden in huis om de elektronische dienstverlening van gemeenten te verbeteren.
Als gevolg van de Decentralisaties is in opdracht van VNG de ISD-keten gerealiseerd in samenwerking met het Inlichtingenbureau (IB), VECOZO, Rinis, ZinL en VEKTIS. Op de keten zijn of worden ook CIZ, RVIG, SVB en CAK aangesloten. Met ingang van 1 januari 2016 zal KING in opdracht van VNG de coördinatie op het beheer van deze ISD-keten uitvoeren. Hierbij geldt dat deze keten nog heel jong is (realisatie 2014 en 2015) en in ontwikkeling is (2015 en 2016). In de rol van service manager zorg je samen met de ketenpartners voor de inrichting van het service management van de ISD-keten..
Je maakt hierbij gebruik van de kennis van het ISD programma, en de door het programma voor dit onderwerp al opgestelde (concept) documenten.
Je rapporteert aan de Ketenmanager ISD.

Omschrijving werkzaamheden

Voor de opstart van deze functie is expliciet gekozen om het Service Level Management voorlopig als enige hoofdtaak onder te brengen bij de service manager.
Je werkt in de laatste maanden van 2015 de inmiddels opgestelde keten-SLA uit naar een document voor 2016, waarin (als groeidocument) wensen tot verbetering en uitbreiding voor de jaren 2017 en volgende in een apart hoofdstuk worden opgenomen.
Per partij in de keten stel je (samen met deze partij) een DAP op, en zorg je voor de (verdere) inrichting van monitoring en rapportage.
Je werkt nauw samen met de change manager, die als eerste processen change management, incident management en release management gaat inrichten.

Functie eisen

 1. minimaal HBO werk- en denkniveau

 2. Ten minste 10 jaar relevante werkervaring als service manager in een complexe omgeving

 3. Aantoonbare ervaring als service manager in een ketenomgeving waar meerdere autonome partijen samenwerken (knock-out criterium)

 4. Werkervaring binnen de rijks- en/of gemeentelijke overheid

 5. Minimaal ITIL foundation gecertificeerd; wens is ITIL Expert gecertificeerd

 6. Gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen

 7. Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden

Functie wensen

 1. Kennis en ervaring in het Sociaal Domein is een pre. Het is van belang dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de in de decentralisaties van de Wmo en Jeugdwet specifieke en inhoudelijke onderwerpen en relevante en aanpalende wetgeving. Denk bijvoorbeeld aan privacy en informatiebeveiliging.

Competenties

Klantgericht, Kwaliteitsgericht, Resultaatgericht en gericht op samenwerking.

Houdingsaspecten die van belang zijn

Motiverend, proactief, verbindend, enthousiast en dienstverlenend.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Den Haag

Startdatum

12-10-2015 (uiterlijk 19-10-2015)

Duur

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Inzet

32 uur per week

Tarief

marktconform

Sluitingsdatum

02-10-2015

Sluitingstijd

09:00

Intake gesprekken

donderdag 8 oktober 201

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  29-09-2015 22:19
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-09-2015 15:06
  Plaats
  Emmeloord

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-10-2015 10:42
  Plaats
  Nootdorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten