Medewerker Beheer Materieel

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
29-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
233
Status
Gesloten
Referentie
BCPOR08942

Omschrijving

Houd jij onze varende vloot in prima conditie?

Heb jij een maritiem- technische MBO-opleiding en ben jij stressbestendig? Ben je flexibel en beschik je over uitstekende communicatie skills? Kun je zowel zelfstandig- als in teamverband werken? Heb jij daarnaast kennis van onderhoudsmethodieken? Dan ben jij binnenkort verantwoordelijk voor het integraal beheren van onze varende vloot. Het Havenbedrijf Rotterdam is op zoek naar een Medewerker Beheer Materieel die het aanspreekpunt is voor zowel interne klanten als leveranciers.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Beheer Materieel werk je in een team met vijf collega’s en ben je inzetbaar voor de circa 15 HbR-vaartuigen, welke veelal 24hx7 opereren in het gehele havengebied. Je bent verantwoordelijk voor het in optimale toestand hebben, houden en laten brengen van het aan de afdeling toegewezen varend materieel. In dit kader ben je belast met de werkvoorbereiding, planning, inkoop en objectprestatie- en voortgangsbewaking, alsmede met de verwerking van gegevens voor de technische en financiële administratie in SAP. Eveneens stel je onderhoudsplannen- en gebruiksvoorschriften op. Verder lever je facilitaire diensten en stuur en bewaak je intern en extern uit te voeren activiteiten op tijd, geld, kwaliteit, organisatie en informatie. In deze functie ben je zowel aanspreekpunt naar je interne klant, als naar de leverancier. Het is van belang dat je vanuit de functionele behoefte van je klant, de afdelingsdoelstellingen, het activiteitenplan en de toegewezen budgetten, de vertaalslag maakt naar opdrachtformulering en prestatiebewaking richting de leveranciers. Je opereert vanuit de Eemhaven en loopt mee in de Wacht & Waakdienst van de Technische Dienst.

De afdeling Beheer Materieel
De afdeling Beheer Materieel (BM) is een onderdeel binnen de hoofdafdeling Facilities. Bij BM werken 14 medewerkers die zich bezig houden met het, op basis van functionele-, kwalitatieve- en beschikbaarheidseisen, het integraal beheren en ter beschikking stellen van varende, drijvende, rollende en rijdende interne bedrijfsmiddelen. Daarnaast zorgt deze afdeling voor het beheer, onderhoud en het ter beschikkingstellen van de veiligheidsmiddelen, persoonlijke uitrustingen en gebruiks-/verbruiksartikelen voor het operationele personeel van het HbR.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt minimaal een MBO opleiding Scheepsbouw / Scheepswerktuigkunde, Maritiem Officier of vergelijkbaar afgerond. Ook beschik je over minimaal drie jaar relevante werkervaring en rijbewijs B. Je hebt kennis van onderhoudsmethodieken, bij voorkeur VDM en ISO55001 alsmede SAP-werkvoorbereiding. Je bent een stevige persoonlijkheid, je weet de rust te bewaren in hectische situaties, je hebt overtuigingskracht, je bent resultaatgericht en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. Verder ben je flexibel en bereid tot het werken buiten reguliere kantoortijden en het volgen van specialistische opleidingen voor het werken met bijvoorbeeld CAM-systemen (Praxis, Bimac) en CPP (verstelbare spoedsystemen), de diverse uitlaatgassen-na-schakeltechnieken, etc

Startdatum 12-10-2015
Einddatum 29-4-2016
Optie tot verlenging ja
Aantal uur per week 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten