Claimbehandelaar AOV

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
29-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
47,50
Op locatie
Tilburg
Reacties
2
Bekeken
539
Status
Gesloten
Referentie
92150225

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

De functie
Arbeidsongeschikt zijn is vervelend. Heel vervelend. Allereerst voor de verzekerde zelf. Maar ook voor ons. Want dat kost geld. Als claimbehandelaar ben je verantwoordelijk voor het duurzaam herstel van onze arbeidsongeschikte klanten (Interpolis, Zilveren Kruis, Centraal Beheer en Avéro Achmea). In zo’n kort mogelijke tijd, tegen zo laag mogelijke kosten. AOV Schadeservice heeft hiervoor alle disciplines in huis. Zo hebben we eigen arbeidsdeskundigen en medisch deskundigen. Jij zet in wat nodig is voor duurzaam herstel van onze klant. Daarvoor heb je telefonisch contact met de klant.
 
Het profiel
Als Claimbehandelaar AOV heb je een HBO werk-en denkniveau. Om snel inzetbaar te kunnen zijn heb je al werkervaring opgedaan als Casemanager of als Claimbehandelaar AOV. Je bent bij voorkeur in het bezit van het diploma WFT Basis of bent bereid dit te gaan halen. Je bent nieuwsgierig naar jouw bijdrage in de klantwaarde en in financiële waarde en je vindt het leuk om jezelf voortdurend te verbeteren. Je bent erop uit om je vak op de allerbeste manier uit te oefenen en je durft een andere weg te volgen als dat zichtbaar beter of sneller resultaat oplevert. Van nature ben je een regisseur. Je hebt lef en je houdt grip op de situatie. Daarnaast ben je zelfverzekerd en weet je hoe je een inhoudelijke discussie aangaat met medisch deskundigen en arbeidsdeskundigen. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
Wij (AOV Schadeservice) willen onze klanten helpen om duurzaam te herstellen. Wij richten ons op het vergroten van de inzetbaarheid in het arbeidsproces. Dat doen we samen met de ondernemer. Daarin nemen wij beide onze verantwoordelijkheid. Dat is de deal die we maken. En waar nodig is er de zekerheid van een uitkering, zoals we dat hebben afgesproken. We maken alleen kosten die zichtbaar resultaat opleveren en we keren alleen nog maar terecht uit. Wij werken op een duidelijke en uniforme manier, snel, helder en eenvoudig.

Uurtarief ca. € 45,-- en € 50,-- inclusief reiskosten, exclusief BTW. Het uiteindelijke tarief zal worden bepaald op basis van kennis en ervaring.

Graag ontvangen wij je cv en motivatie uiterlijk donderdag 1 oktober 16.00 uur.
 
Wij bieden
Een functie voor de periode van 1 oktober 2015 tot 15 december 2015 voor 36 uur per week, locatie Tilburg.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  01-10-2015 13:01
  Plaats
  ZANDVOORT

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-10-2015 12:59
  Plaats
  Bilthoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten