Projectmanager IM (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
26
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

29-02-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

1-10-2015 om 14:00 uur

Als senior projectmanager IM ben je verantwoordelijk voor het IM gedeelte van de voorgenomen datacenter- en applicatiemigraties om daarmee de beoogde business case doelstellingen te realiseren. Je bent de spin in het web, die vanuit functioneel beheer en informatiemanagement in brede zin bedenkt, coördineert. uitvoert en begeleidt, en de verbinding legt tussen functioneel beheer en informatiemanagement, architecten, techniek en business.

Doelstelling

Doelstelling is om een datacenter-consolidatie- en migratie te helpen plaatsvinden vanuit functioneel beheer, , waarbij één datacenter volledig verdwijnt. Daarnaast wordt een decentrale applicatie geconsolideerd naar één datacenter en wordt dit tot één geheel gebracht, met één werkwijze. Je schakelt hiertoe naadloos met de technisch sr projectmanager en programma manager. Jij bent bij uitstek degene die risico's van applicaties op de migratie en omgekeerd beheerst en zorgt dat de doelstelling van het programma worden gehaald zonder verstoring van de productie

Verantwoordelijkheden

Je bedenkt, coördineert, begeleidt en voert uit, voor datacenter- en applicatiemigraties, voor oplossingen van problematieken veroorzaakt in het applicatielandschap.
Je brengt afhankelijkheden tussen DC migratie en de overige projecten, activiteiten, en werkzaamheden in functioneel beheer en informatiemanagement en business in kaart.
Je maakt verbinding met functioneel beheer en informatiemanagement, architecten en business over planning en wijzigingen.
Je ondersteunt collegas en treedt op als vraagbaak binnen en buiten je eigen vakgebied, en je bent in staat om binnen en buiten het eigen vakgebied adviserend op te treden bij incidenten, problemen, changes en projecten.

Vakmatige taken

Je rapporteert over beschikbaarheid en uitgevoerde changes.
Je analyseert, monitort en evalueert de kwaliteit en voortgang van de migratie en consolidatie aan de hand van vastgestelde indicatoren, je analyseert de oorzaak van afwijkingen en adviseert over bijsturing en je helpt de migratie projectmanager succesvol te zijn
Je verricht operationele sturing binnen het IM team als onderdeel van het programma.
Je maakt uitvoeringsafspraken en stuurt aan op het maken van randvoorwaardelijke afspraken en stuurt op het nakomen hiervan gericht op het realiseren van vastgestelde resultaten en implementatieregie.
Je bent een excellente systeemintegrator, die de vele ketenpartijen, zowel intern als extern, in beweging brengt, en ervoor zorgt dat mijlpalen op tijd en binnen budget gerealiseerd worden.
Je weet wat je moet laten testen en waar de risico’s liggen bij dergelijke migraties, je bent kundig gesprekpartner voor zowel techneuten als functioneel beheer en business.

Leidinggevende taken

Aansturen van projectteam, grootte van het team is afhankelijk van het project.

Standplaats

Utrecht / Odijk 50/50

Functie eisen

Minimaal een afgeronde erkende 4 jarige HBO opleiding (eis)
Een afgeronde erkende HBO opleiding richting informatica of technische bedrijfskunde.
Een afgeronde erkende PRINCE2 certificering.
Een afgeronde erkende ITIL certificering.
In de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar relevante ervaring als projectmanager binnen een ICT of IM gestuurde omgeving (eis).
Ervaring met ITIL.
Opgedane kennis van/ervaring met Datacenter-consolidatie en applicatiemigratie
Kennis van ICT techniek, zowel applicatief als hardwarematig, en weet deze kennis te vertalen van techniek naar uitvoering, functioneel beheer, informatiemanagement en business.
Ervaring met coördinatie tussen functioneel beheer en informatiemanagement, architecten en business over planning en wijzigingen.
Je hebt kennis van grote complexe omgevingen waar beschikbaarheid en data-integriteit cruciaal zijn.

Competenties

organisatiesensitiviteit
overtuigingskracht
organisatievermogen
klantgerichtheid
netwerkvaardigheid
systeemdenken

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten