GIS medewerker

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
29-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
303
Status
Gesloten
Referentie
BCBPL1243

Omschrijving

De Gis medewerker is functioneel applicatiebeheerder van Nedbrowser en Qgis. Gis functioneel applicatiebeheer betreft het definiëren, evalueren en aanpassen van benodigde functionaliteit van de informatievoorziening, opdat deze optimaal blijft aansluiten op de bedrijfsprocessen. Daarnaast is de Gis medewerker Geo Spatial analist. Dit houdt in dat de functionaris verschillende soorten gegevens (kaartlagen) per locatie kan analyseren en met elkaar in verband kan brengen.

De GIS-medewerker

  • denkt uit en ontwerpt nieuwe methodieken en producttoepassingen of oplossingen voor onze opdrachtgevers en zorgt voor de implementatie ervan.

  • voert GIS-analyses uit vanuit verschillende applicaties en is in staat data te extraheren en te presenteren.

  • werkt in teamverband aan kennisdeling en innovatie en levert een actieve bijdrage in de doorontwikkeling van het team Geo informatievoorziening en registraties met een ruimtelijke component.

Kandidaatomschrijving
Wij zijn op zoek naar een ervaren en ondernemende GIS-medewerker met de ambitie om praktisch toepasbare oplossingen te bedenken én te realiseren. Daarnaast is de GIS-medewerker omgevingsbewust, ontwikkeling en behoeften in de omgeving weet je perfect te combineren en te vertalen naar het eigen vakgebied. Je beschikt over voldoende analytisch vermogen, zodat je de vraag van de klant kunt vertalen naar een concreet product. Je hebt een pro-actieve en klantgerichte instelling.

Toelichting op roosterGemiddeld 16 uur per week. Flexibele inzetbaarheid belangrijk. Uren fluctueren aan de hand van het werk wat er ligt. Beschikbaarheid 5 dagen per week is een sterke voorkeur.

Eisen
Opleiding Op CV aantoonbaar tenminste een afgeronde MBO opleiding niveau 4.
Automatiseringskennis Op CV aantoonbare kennis van Geo-databases zoals BAG / BGT / BRP / BRK verkregen door werkervaring

Aanvang opdracht

9-11-2015

Voltooiing opdracht

6-5-2016

Optie verlenging

7 x 6 maanden

Standplaats

Venlo

Vakgebied

Bouwkunde & Civiele techniek

Uren

16 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten