Projectmedewerker P2P

Opdrachtgever
Ventura Professionals
Geplaatst op
29-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
617
Status
Gesloten
Referentie
1509040

Omschrijving

Opdrachtomschrijving

Doel van de functie
Als projectmedewerker P2P ben je onderdeel van het projectteam P2P binnen het programma TOP Finance. Je helpt mee de verbeterinitiatieven van P2P (fase 2: centrale factuurscanning en herkenning, fase 3: realisatie Service Center Finance Crediteurenadministratie) te implementeren.
De projectgroep bestaat naast jou uit de trekker (één van de hoofden administratie), projectleider en een Finance P2P expert met werkgroep leden uit de diverse bedrijfsonderdelen.

Werkzaamheden
Als projectmedewerker P2P ben je onderdeel van het projectteam P2P binnen het programma TOP Finance. Je helpt mee de verbeterinitiatieven van P2P (o.a. centrale factuurscanning en herkenning, realisatie Service Center Finance Crediteurenadministratie) te implementeren.

Om te beginnen heb je HBO/WO werk- en denkniveau, gedegen financiële kennis en ervaring met P2P processen. Je bent een teamplayer, hebt ervaring met projectmatig werken en bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband op een pro-actieve wijze (Hands on) klussen op te pakken en uit te voeren. Je hebt verder aantoonbare affiniteit en ervaring met veranderen/verbeteren van processen. Kennis en ervaring met SAP en Basware is een pre.
De P2P project medewerker dient binnen de strakke planningskaders van het project en in samenwerking met collega’s zorg te dragen voor de oplevering van inmiddels vastgestelde deliverables.

Het betreft deliverables gericht op

Werkinstructies maken op basis van procesbeschrijvingen uit ARIS
Opleidingsmateriaal maken
Medewerkers op de crediteurenadministratie opleiden en trainen t.a.v. het vernieuwde proces
Zorgdragen dat de uitwerking van de centrale postkamer past binnen het totale projectplan ,het realiseren van een gecentraliseerde en gestandaardiseerde crediteurenadministratie.
Bijdrage leveren aan het uitwerken van de procesbeschrijvingen (level 5) in ARIS van de bovengenoemde processen.
In de komende 6 maanden wordt voor de meeste deliverables gevraagd om tot een concreet en haalbaar uitvoeringsplan te komen en deze te realiseren. Voor een aantal deliverables geldt dat op korte termijn ook de uitvoering zelf plaats moet vinden. De start vindt plaats in oktober 2015.

Kandidaatomschrijving

Opleiding, Kennis en Werkervaring
Minimaal afgeronde HBO opleiding
Aantoonbare werkervaring in grote, complexe organisaties, bij voorkeur binnen een Financial Shared Service Center;
Theoretische en praktische kennis van het finance vakgebied ( P2P keten), waarbij praktische ervaring is opgedaan bij een breed scala aan organisaties uit verschillende marktsegmenten;
Aantoonbaar ervaring in het opstellen van procedures en werkinstructies en het overdragen daarvan middels workshops, informatiebijeenkomsten en opleidingen.
Beschikt over een werkwijze die zich kenmerkt door projectmatig en pro-actief kunnen werken in teamverband. Heeft aantoonbaar ervaring in het kunnen schakelen met stakeholders, Finance Professionals en kennisexperts.

Aanvullende eisen

Kennis van SAP, Basware en procesmodeleringstool (bij voorkeur ARIS)

Gedrag, Vaardigheden/ Competenties
Communicatief vaardig;
Klantgericht ;
Flexibel
Stressbestendig
Teamplayer
Organisatiebewust
Initiatiefrijk
Daadkracht

Start

09 – 10 – 2015

Eind

31 – 03 - 2016

Met optie tot verlenging

Aantal uur per week: 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten