Beleidsadviseur Wmo/jeugd

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Wassenaar
Reacties
0
Bekeken
43
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

12-10-2015

Einddatum

12-1-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

2-10-2015 om 9:00 uur

De afdeling MO is een veelzijdige afdeling van de Werkorganisatie Duivenvoorde. Veel belangrijke thema’s zijn bij Maatschappelijke Ontwikkeling ondergebracht, zoals: onderwijs, jeugd, sport, welzijn, Wmo, AWBZ, participatie, accommodaties, kunst & cultuur. MO is een afdeling van denken en doen. De afdeling MO bestaat uit vier teams, programmateam Wmo beleid, programmateam Onderwijs, Cultuur en Sport, team Wmo uitvoering en team Jeugd. De teams worden aangestuurd door een teamleider. De afdeling MO bestaat uit 47 medewerkers. Binnen het programmateam Wmo beleid zoeken we tijdelijke versterking van een beleidsmedewerkers Wmo.

De werkzaamheden bestaan uit

  1. Beleidsregels & financieel besluit Wmo en Jeugd (op onderdelen) aanpassen zodat deze voor 1 januari 2016 geactualiseerd zijn; hierbij dienen in elk geval de volgende onderwerpen te worden meegenomen:

Afschrijvingstermijn,
onderhoud,
vervoerskosten Wassenaar,
compensatie meerkosten,
tarifering pgb
Verder is een totale check op eenduidigheid gewenst;

  1. Protocol huishoudelijke ondersteuning aanpassen.

Functie eisen

Ervaring met het opstellen van beleidsregels Wmo en bij voorkeur ook jeugd in de afgelopen 2 jaar
Afgeronde opleiding om minimaal HBO-niveau
Kennis en ervaring met het opstellen van beleid op het gebied van Wmo en of jeugd in de afgelopen 2 jaar
Kennis en ervaring met vergelijkbare werkzaamheden op het snijvlak beleid & uitvoering individuele voorzieningen Wmo
Kennis van de transitie Wmo, Jeugd en Participatie en inzicht in hoe deze onderdelen op beleidsmatig en uitvoerend vlak met elkaar samenhangen

Competenties

Kan beleidsregels schrijven
Kan bestuurlijke trajecten volgen en kan aantoonbaar maken te beschikken over bestuurlijke sensitiviteit.
Kan de vertaalslag maken van waar men tegen aanloopt in de uitvoering naar aanpassingen in beleidsregels en financieel besluit.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten