Freelance trainer/docent zorg

Opdrachtgever
Menskracht7
Geplaatst op
30-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
45
Op locatie
Den Haag
Reacties
2
Bekeken
780
Status
Gesloten
Referentie
trainer zorg

Omschrijving

Menskracht 7 is een snelgroeiende organisatie op het gebied van MBO bedrijfsopleidingen, trainingen en cursussen in de regio Haaglanden. Het bedrijf is een volle dochter van ROC Mondriaan in Den Haag. Menskracht 7 is erop gericht om de competenties van de medewerkers van onze klanten te vergroten. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers excelleren. Menskracht is groeikracht!
In de toekomst wordt er een steeds groter beroep gedaan op de specifieke talenten en de flexibiliteit van medewerkers. In deze ‘nieuwe werkelijkheid’ past het dat mensen steeds meer verantwoordelijkheid krijgen en de regisseur worden van hun eigen loopbaan en ontwikkeling.
Bij Menskracht 7 zien we hierin kansen op vernieuwing. Door ons oor goed te luisteren te leggen bij onze opdrachtgevers willen we dienstverlening steeds beter laten aansluiten op hun wensen en behoeften. Menskracht 7 is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk trajecten in co-creatie met onze klanten.
Succes bereik je namelijk nooit alleen.

Bij Menskracht 7 is op korte termijn behoefte aan een: trainer / docent zorg
Voorbeelden van trainingen: Eerst Verantwoordelijk Verzorgende, Thuishulp A, Medicatieverstrekking en Verpleegtechnische Vaardigheden.

Aantal uur per week
afhankelijk van het aantal opleidingen / trainingen waarvoor je je inschrijft danwel gevraagd wordt.

Wat vragen we
Je bent in het bezit van een diploma lerarenopleiding of vergelijkbare opleiding en je hebt een verpleegkundige / verzorgende achtergrond.

Je bent klantgericht. Je bent een pragmatische teamplayer
en je werkt vanuit een creatieve, enthousiaste en flexibele houding. Verder beschik je over uitstekende sociale vaardigheden en goede contactuele eigenschappen die je onder andere inzet om het contact met de opdrachtgever / klant goed te houden.

Je hebt aantoonbaar ervaring met het verzorgen van lessen en organiseren van onderwijs voor opleidingen / trainingen en met coachen en begeleiden van deelnemers bij de voortgang van hun leerproces.
Je bent bekend met actuele ontwikkelingen binnen het onderwijs en het beroepsveld. En je bent in staat om diverse didactische werkvormen in te zetten om de doelen van de scholing en de individuele deelnemer te bereiken.

Je hebt affiniteit met de deelnemers die qua leeftijd en achtergrond flink kunnen variëren. Je bent in staat voorstellen te doen ter verbetering van de kwaliteit van de scholing / training.
Je bent resultaat gericht en kan je eigen werkzaamheden monitoren en hierbij effectief communiceren met de opleidingsadviseur. Je bent bereid om in company uitvoer te geven aan de trainingen.

Wat bieden we
Een professionele werkomgeving in een solide organisatie met een sterke marktpositie in de disciplines zorg en welzijn. Menskracht 7 is actief in de regio Haaglanden. We zijn onderdeel van ROC Mondriaan en hanteren een strikte betalingstermijn.
Daarnaast bezit Menskracht 7 een uitstekend geoutilleerd skillslab om diverse handelingen te oefenen.
Uurtarief nader overeen te komen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  02-10-2015 12:58
  Plaats
  Nieuwerkerk aan den IJssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  13-11-2015 04:32
  Plaats
  Alphen aan den Rijn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten