GIS medewerker

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
37
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • WTS Detachering 29 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

9-11-2015

Einddatum

6-5-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

19-10-2015 om 14:00 uur

De Gis medewerker is functioneel applicatiebeheerder van Nedbrowser en Qgis. Gis functioneel applicatiebeheer betreft het definiƫren, evalueren en aanpassen van benodigde functionaliteit van de informatievoorziening, opdat deze optimaal blijft aansluiten op de bedrijfsprocessen. Daarnaast is de Gis medewerker Geo Spatial analist. Dit houdt in dat de functionaris verschillende soorten gegevens (kaartlagen) per locatie kan analyseren en met elkaar in verband kan brengen.

De GIS-medewerker

  • denkt uit en ontwerpt nieuwe methodieken en producttoepassingen of oplossingen voor onze opdrachtgevers en zorgt voor de implementatie ervan.

  • voert GIS-analyses uit vanuit verschillende applicaties en is in staat data te extraheren en te presenteren.

  • werkt in teamverband aan kennisdeling en innovatie en levert een actieve bijdrage in de doorontwikkeling van het team Geo informatievoorziening en registraties met een ruimtelijke component.

Eisen

tenminste een afgeronde MBO opleiding niveau 4.
kennis van Geo-databases zoals BAG / BGT / BRP / BRK verkregen door werkervaring.
gemiddeld 16 uur per week. Flexibele inzetbaarheid belangrijk. Uren fluctueren aan de hand van het werk wat er ligt. Beschikbaarheid 5 dagen per week is een sterke voorkeur.

Wensen

afgeronde HBO opleiding Geodesie of Geo-informatica of een geo-gerelateerde opleiding .
tenminste 1 jaar werkervaring met het controleren van gegevensverzameling in het geo-gegevensmagazijn (bij voorkeur Nedgeomagazijn).
tenminste 1 jaar werkervaring met het ontsluiten en publiceren op het internet van geo-informatie en bijbehorende functionaliteit (met bij voorkeur Nedbrowser en Nedgeoservices).
tenminste 1 jaar werkervaring met het gestructureerd opslaan en beheren van geo-data (in bij voorkeur FME en Oracle).
tenminste 1 jaar werkervaring met het bevragen en visualiseren van geo-data (bij voorkeur in Qgis).

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten