Ondersteunend Beleidsmedewerker Wmo/Jeugdhulp

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
30-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
De Bilt
Reacties
0
Bekeken
632
Status
Gesloten
Referentie
BCFT480

Omschrijving

Organisatie
Bij de gemeente De Bilt zijn zo’n 250 mensen in dienst. Zij werken op het gemeentehuis, in de buitendienst en bij diverse (sport)accommodaties. De organisatie kenmerkt zich door innovatie, transparantie en betrokkenheid. We streven ernaar om zoveel mogelijk te handelen vanuit het perspectief van de burger. De organisatie is verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit van de producten en de dienstverlening. Ook draagt zij zorg voor een open en interactieve relatie met burgers, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en medeoverheden. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort, direct en informeel. De gemeentelijke organisatie wordt aangestuurd door de directie en bestaat uit vier afdelingen die zijn onderverdeeld in units. Daarnaast zijn er 5 programma’s die dwars door de organisatie heen lopen en waarbinnen projecten worden uitgevoerd.

Unit Maatschappelijke voorzieningen

De unit Maatschappelijke Voorzieningen maakt, samen met de unit Klantcontact en de unit Vergunningenloket, deel uit van de afdeling Publiekszaken. Bij Maatschappelijke Voorzieningen werken 21 medewerkers (o.a. casemanagers, indicatie-adviseurs WMO en Jeugdzorg, leerplichtambtenaren). Maatschappelijke Voorzieningen is sinds maart 2013 operationeel en beoogt de dienstverlening van de gemeente De Bilt aan burgers en instanties te verbeteren. De medewerkers van de unit zijn verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van tactisch en operationeel beleid op maatschappelijk gebied. Zo houdt de unit zich bezig met het opstellen van verordeningen en beleidsregels op het gebied van maatschappelijke voorzieningen en jeugdzorg, opstellen van beschikkingen jeugdzorg en maatschappelijke ondersteuning, subsidiëring, onderwijs, kinderopvang, kunst en cultuur en sportstimulering.

Opdracht
Wij zijn op zoek naar een (ondersteunend) beleidsmedewerker met actuele gemeentelijke ervaring op het gebied van Jeugdhulp en Wet Maatschappelijke Ondersteuning.

Je houdt je met name bezig met de uitvoering van de Jeugdhulp
Je houdt je bezig met de inkoop van de zorg (zorg om tafel) en het deelnemen aan werkgroepen
Je geeft vorm aan financiële kaders (en uitzoekwerk) voor het Plan van aanpak voor het CJG samen met de beleidsmedewerker Beleid en Strategie
Je brengt goed in kaart de facturen en bevoorschotting van de jeugdhulp en verwerkt en betaalt deze uit
Je denkt mee over de monitoring en sturing van de gegevens Jeugdhulp.

Gunningscriteria (weging)
Minimaal 1 jaar ervaring als beleidsmedewerker bij een gemeente in de afgelopen 3 jaar
Een afgeronde relevante HBO opleiding (bijv. jeugdzorg)
Een gedegen kennis van de Jeugdwet en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, blijkend uit de relevante werkervaring of een afgeronde vakopleiding/cursus

CV-eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, met 2 referenties (naam functie, organisatie).

Werkdagen
In overleg.

Duur tot 1 april 2016
Optie tot verlenging Mogelijk maar nog niet bekend.
Uren per week 36
Aanvang z.s.m.
Opleidingsniveau HBO
Regio Utrecht
Verloopt op donderdag 8 oktober 2015 om 09:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten