Medior/ Senior Projectmanager

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
30-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn (deels Utrecht)
Reacties
0
Bekeken
32
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 242 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Opdrachtomschrijving

De inzet op deze opdracht is 2-ledig. 60% van de tijd fungeer je namens CA als Projectmanager er voor het project rationalisatie auto. De andere 40% ben je namens CA werkzaam in de rol van projectmanager voor het in te richten project camerabeelden.
Als projectmanager ben je de sturende en verbindende schakel tussen klant, architectuur, ontwerp, ICT, test en implementatie. Je hebt kennis van al deze deelgebieden en kunt omgaan met de complexiteit die hierbij komt kijken. Je hebt ervaring met het managen van (business/IT) projecten bij de overheid. Het zwaartepunt van de functie bevindt zich in het zgn. gegevensdomein maar je neemt ook de sturing en coördinatie van de andere IM CA domeinen op je te weten massaal, Bedrijfsvoering en ontvangen/mededelen.
Het project rationalisatie auto richt zich op het saneren cq verbeteren van de bestaande transactiesystemen in relatie tot de motorrijtuigenbelasting, het saneren van een aantal LOA’s en het uit faseren van gegevensverstrekkingen via query’s op de transactiesystemen.
Het project Camerabeelden is vooral bedoeld om het bestaande proces en haar voorzieningen op een nieuwe leest te schoeien. Dit proces is nu onlogisch en inconsequent. Bovendien wordt het proces deels ondersteund door lokaal ontwikkelde applicaties.
Doordat het project rationalisatie en het project camerabeelden verschillende aandachtsgebieden betreffen en (deels) verschillende stakeholders wordt er de nodige flexibiliteit van de projectmanager gevraagd.

Businesskennis

 • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld bedrijfskundige richting, IT of je hebt aantoonbare, ruime werkervaring op dit niveau;

 • Je hebt minimaal 3 jaar kennis en ervaring als projectmanager en bent in staat je snel in te werken;

 • Je hebt kennis van projectmatig werken conform Prince 2;

 • Je bent direct inzetbaar in combinatie met relevante werkervaring.

Persoonlijke vaardigheden

 • Resultaatsgerichtheid

 • Organisatiesensitiviteit

 • Visie

 • Samenwerken

 • Initiatief

Opmerkingen/bijzonderheden

Je wordt ingezet bij de Belastingen Centrale Administratie (B/CA). Dit is één van de staven van het bedrijfsonderdeel Belastingen. IM B/CA is verantwoordelijk voor het ontwerp, de inrichting, optimalisatie en continuïteit van de bedrijfsprocessen voor de Massale verwerking, Gegevens, Bedrijfsvoering, Ontvangen & Mededelen en de daarbij behorende Informatievoorziening.

Afdeling
De inzet vindt plaats binnen IM B/CA voor de afdeling Gegevens inwinnen en verstrekken.

Locatie
De werkzaamheden worden in hoofdzaak in Apeldoorn maar deels ook in Utrecht uitgevoerd. Het komt voor dat bezoeken aan locaties waar het werk wordt uitgevoerd of bij ketenpartners noodzakelijk zijn.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten