Medewerker Servicekosten

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
30-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
62,50
Op locatie
Amsterdam
Reacties
5
Bekeken
711
Status
Gesloten
Referentie
92150226

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

De functie
Voor de afdeling Midoffice Direct Vastgoed is SAREF op zoek naar een medewerker servicekosten. Het betreft een tijdelijke functie met veel verantwoordelijkheid en een focus op de juistheid van de cijfers. Heb jij kennis van servicekosten in combinatie met Btw, ben jij een kei in de servicekosten en daadkrachtig in de uitvoering? Reageer dan snel! Functie: Je beschikt over ruime kennis en ervaring van het servicekosten proces aangaande vastgoedobjecten. De werkzaamheden bestaan uit het cijfermatig controleren van afrekeningen, inclusief boekingsgang en analyse. Dit betekent dat je zelf daadwerkelijk meedraait in de afwikkeling van de afrekening en nauw samenwerkt met functionarissen van aangrenzende afdelingen.
 
Het profiel
We zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid die zich duidelijk herkent in onderstaande vaardigheden en competenties: - Minimaal SPD of vergelijkbaar diploma - BTW kennis en ervaring in relatie tot servicekosten (zeer sterke pre) - MS Excel; kennis en ervaring tm draaitabellen - Tenminste 5 jaar werkervaring in de vastgoedsector en servicekosten - Accuraat en analytisch - Teamplayer - Kennis van CODA is een pre Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft. Dit vereist een groot overtuigend vermogen en een goed inzicht in de wensen en behoeften van de klant. Om tot dit inzicht te komen is het belangrijk dat je over inlevingsvermogen beschikt en goed kan luisteren. Vervolgens is het van belang dat je vanuit dit inzicht weet wat de klant werkelijk nodig heeft en weet dit waar te maken.
 
Jouw afdeling
Syntrus Achmea Real Estate & Finance (SAREF) is een gespecialiseerde vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken. Wij beleggen, financieren en ontwikkelen vastgoed ten behoeve van beleggingsportefeuilles van Nederlandse pensioenfondsen. Nadrukkelijk wordt daarbij gezocht naar interactie tussen de financiële en de maatschappelijke meerwaarde van vastgoed. Wij staan voor verantwoord rendement, duurzaamheid, kwalitatief hoogwaardig vastgoed en transparantie. In Nederland zijn we de grootste vastgoedbelegger in woningen, winkels en kantoren. Daarnaast zijn we actief in Europa, Noord-Amerika en Azië. De omvang van onze totale beleggingsportefeuille is ruim 14 miljard euro. Syntrus Achmea Real Estate & Finance is in het bezit van een AFM-vergunning.

Uurtarief tussen de € 60 en € 65. Het uiteindelijke tarief zal worden bepaald op basis van kennis en ervaring.

Interesse? Graag ontvangen wij je cv uiterlijk maandag 5 oktober 11.00 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  30-09-2015 14:44
  Plaats
  Menaam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-09-2015 19:59
  Plaats
  Badhoevedorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-10-2015 11:29
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-10-2015 10:29
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-10-2015 14:31
  Plaats
  Capelle aan den IJssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten