Contentbeheerder

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
30-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Westland
Reacties
0
Bekeken
22
Status
Gesloten
Referentie
BCFT482

Omschrijving

Organisatie
Het team Personeel, Organisatie, Ontwikkeling & Communicatie (POOC) vormt samen met zeven andere teams de afdeling Bedrijfsvoering, Advies en Services (BAS). De afdeling BAS levert advies en ondersteuning op het gebied van P&O, ICT, Financiën, (Documentaire) Informatievoorziening, Communicatie, Applicatiemanagement, Facilitaire en Juridische Zaken. De webredactie maakt deel uit van het cluster Communicatie en bestaat uit 8 medewerkers. Het team werkt vanuit het gemeentekantoor in Naaldwijk .

Opdracht
Wij zoeken een online specialist voor wie het meten en monitoren geen geheimen kent. Iemand die weet op welke wijze analytics en usabilityonderzoeken bijdragen aan het verbeteren van de online dienstverlening. Je test de ‘klantreizen’ met onze gebruikers en draagt deze kennis over aan de redacteuren. Je vertaalt de output naar heldere acties. Je adviseert de organisatie over nieuwe formulieren, stelt een format op en bewaakt het proces tot lancering. Daarnaast zorg jij er samen met je collega’s voor dat onze online communicatiemiddelen actueel, adequaat en compleet zijn. De informatie moet naadloos aansluiten op de wensen van burgers en bedrijven. Samen met je collega ben je eerstelijns helpdesk voor de webredacteuren en zorg je samen met hen voor de juiste content op de juiste plaats.

Vereisten / knock-outcriteria

  • Uurtarief maximaal € 60,51 (schaal 9)

Gunningscriteria (weging)

MBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau op het gebied van communicatie, internet en online media (20%)
Minimaal 2 jaare werkervaring in de afgelopen 4 jaar als contentbeheerder (40%)
Aantoonbare ervaring met Content Management Systemen, bij voorkeur met Typo3 en kennis van HTML (20%)
Aantoonbare ervaring met Google Analytics en usabilityonderzoeken (20%)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten