Senior Account Manager Vermogensbeheer

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
30-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
80
Op locatie
De Meern
Reacties
1
Bekeken
312
Status
Gesloten
Referentie
92150227

Omschrijving

Senior Accountmanager Vermogensbeheer

De functie
De afdeling Accountmanagement/Client Services van Syntrus Achmea Vermogensbeheer is een team van professionals met een vermogensbeheer achtergrond die verantwoordelijkheid nemen voor al het klantcontact . De klanten zijn institutionele beleggers in Nederland (vrnl Pensioenfondsen). Het team werkt daarbij nauw samen samen met de Account CIO’s. De taken en verantwoordelijkheden van het team zijn onder andere: - verzorgen van het relatiemanagement en waar nodig verbeteren van de klanttevredenheid; - coordinatie van de diverse beleids- en agendastukken voor de Beleggingsadviescommissie(s); - opstellen van rapporten en signaleringsnotities met betrekking tot ontwikkelingen op de markten; - evalueren van de dienstverlening en het managen van de Service Level Agreements; - het onderhouden van de contacten met de bestuursbureau’s, de consultants en het prolongeren van de contracten. Binnen deze afdeling wordt in verband met een vacature een interim medewerker gezocht die de accountmanagers op professionele wijze ondersteunt. In voorkomende gevallen betekent dit ook dat er klantcontact is.
 
Het profiel
We zijn op zoek naar een kandidaat die zich herkent in onderstaande wensen en competenties. • academisch werk- en denkniveau, richting beleggingstheorie; • gedegen inhoudelijke kennis van inhoudelijke vermogensbeheervraagstukken; • meerjarige werkervaring in een inhoudelijk gedreven advies of accountmanagementrol bij een institutionele vermogensbeheerder of consultancy organisatie • kennis van de pensioenfondsenmarkt en ervaring met het schakelen op professioneel bestuursniveau; • aanvullende opleiding zoals VBA, CFA is een pré. Persoonskenmerken en algemene vaardigheden: • stevige persoonlijkheid, doortastend en klantgericht; • open en helder communiceren: intern en extern (klanten); • teamspeler; • analytisch, gedreven en resultaatgericht; • pro actief; • stressbestendig. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
Syntrus Achmea Vermogensbeheer beheert meer dan 70 miljard euro voor meer dan 35 pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen en andere institutionele beleggers. Daarmee behoren we tot de top van de institutionele vermogensbeheermarkt in Nederland. De afdeling Accountmangagement bestaat uit een team van 7 personen en 1 leidinggevende. Het team bestaat uit 5 accountmanagers en twee clientmanagers.
 
Uurtarief tussen de € 78 en € 84 inclusief btw exclusief reiskosten. Tarief wordt bepaald aan de hand van kennis en ervaring.

Wij ontvangen je cv graag uiterlijk maandag 5 oktober 10.00 uur.

Wij bieden
Een functie voor de periode van zo spoedig mogelijk voor 3 maanden voor 40 uur per week, locatie de Meern.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    05-10-2015 11:52
    Plaats
    Loosdrecht

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten