Juridisch Planoloog

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
30-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
204
Status
Gesloten
Referentie
BCTRHI318

Omschrijving

Het juridische vertalen van ruimtelijke plannen in onder meer bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen, alsmede het voeren van planologische procedures. Indien nodig het vertegenwoordigen van de gemeente in rechte bij beroepsprocedures. Binnen de kaders van de opdracht wordt een trekkende rol verwacht en verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de producten en het opdrachtbudget. Er dient nauw samengewerkt te worden met disciplines als stedenbouw, verkeer, milieu, natuur, recreatie, archeologie, wonen en civiel. Er wordt dus een intregrale wijze van werken verwacht. Tevens draag je de verantwoordelijkheid voor het geven van (onderzoeks)opdrachten en het afstemmen van (project)doelstellingen met opdrachtgevers, bestuur en interne en externe belanghebbenden.

Kandidaatomschrijving
Je beschikt over tenminste HBO werk- en denkniveau. Je hebt een relevante opleiding op het gebied van ruimtelijk bestuursrecht. Verder beschik je over een brede kijk op ruimtelijke ontwikkelingen en kun je deze vertalen in planologisch-juridische mogelijkheden en consequenties voor de gemeente Zwolle. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en bent in staat complexe materie aan doelgroepen van verschillende niveaus duidelijk te maken. Je bent accuraat en hebt oog voor planningen. Daarnaast heb je goede onderzoeks- en adviesvaardigheden. Je vindt het leuk om te werken in multidisciplinaire teams. Ook wordt verwacht dat je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit. Ten slotte is het van belang dat je ervaring hebt met het softwarepakket Dezta Plan.

Eisen
Werkervaring Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar in de functie van Juridisch Planoloog bij een gemeente die zelf bestemmingsplannen opstelt (dit moet duidelijk in het cv naar voren komen).
Referentie vereist
Opleiding Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO-opleiding.
Systeemkennis Dezta Plan Op CV aantoonbaar werkervaring met het softwarepakket Dezta Plan.
Referentie vereist

Aanvang opdracht

14-10-2015

Voltooiing opdracht

31-12-2015

Optie verlenging

4 x 6 maanden

Standplaats

Zwolle

Vakgebied

Ruimtelijke ordening & Milieu

Uren

16 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten