Product Engineer Windows-Exchange

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
30-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Delft
Reacties
1
Bekeken
381
Status
Gesloten
Referentie
20117981

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20117981 Tijdelijke inhuur

Voor Rijkswaterstaat zijn wij op zoek naar een Senior Product Engineer Windows-Exchange.

Plaats in de organisatie/werkgebied

De RWS Centrale Informatievoorziening (CIV) voert binnen Rijkswaterstaat landelijke taken uit op het gebied van data en ICT. De CIV zorgt voor data-inwinning, beheer van ingewonnen data, dataverstrekking, ICT-beheer en ICT-ontwikkeling ter ondersteuning van de processen van Rijkswaterstaat.
Een van de afdelingen binnen de CIV is “IV RWS-Infrastructuur”. IV RWS-Infrastructuur is verantwoordelijk voor de levering en technische instandhouding van de centrale infrastructuur componenten, applicatie en infrastructuur bouwstenen, die onderdeel vormen van de IT diensten die door de CIV geleverd worden aan de RWS organisatie. IV RWS-Infrastructuur doet dit met ongeveer 100 medewerkers verdeeld over 2 teams: Regie en Beheer&Ontwikkeling.
De functie is gepositioneerd in het team Beheer&Ontwikkeling en daarbinnen in het team DataCenter Ontwikkeling. Het team DCO is binnen de gestelde kaders en richtlijnen verantwoordelijk voor het kosteneffectief ontwerpen, (laten) realiseren, beheren en controleren c.q. borgen van specifieke en generieke ICT, inclusief ICT infrastructuur, ter ondersteuning van het primaire proces. De medewerker rapporteert functioneel aan de Productmanager Ontwikkeling en organisatorisch aan de Operationeel Leidinggevende van DCO.

Organisatiecultuur en professionaliteit

IV RWS-Infrastructuur is een organisatieonderdeel ontstaan vanuit meerdere beheer- en ontwikkelteams op basis van OP2015. Naast de kernwaarden van RWS (RADIO = resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer en ondernemend), vindt het management van IV RWS-Infrastructuur het belangrijk dat er door de medewerkers eigenaarschap wordt getoond en er een natuurlijke neiging is om permanent te verbeteren.
De dienstverlening van IV RWS Infrastructuur is 7x24. Het kan echter incidenteel voorkomen dat inzet buiten reguliere kantoortijden gewenst/vereist is. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij zich in voorkomende situaties flexibel opstelt.
De werkzaamheden worden uitgevoerd op locatie Rotterdam en in voorkomende doch sporadische gevallen op andere locaties waaronder Delft.
De reistijd voor woon- werkverkeer tot de hoofdlocatie bedraagt niet meer dan 60 minuten.
De kandidaat moet bereid zijn om consignatiediensten te draaien en de flexibiliteit hebben om (on)gepland werkzaamheden buiten kantoortijden uit te voeren.
FP Product Engineer Windows-Exchange (Senior) Blad 2 van 2

Taken/werkzaamheden

 1. Het ontwerpen (Technisch Ontwerp/Detailed Design-niveau) en implementeren van nieuwe Communicatie (Exchange, Good, Blackberry) en Windows infrastructuur, het operationeel houden van de bestaande infrastructuur en het doorvoeren van wijzigingen;

 2. Het oplossen van 3e lijns incidenten alsmede het troubleshooten en oplossen van priol incidenten en problems;

 3. Het bewaken van en rapporteren over de prestatiekenmerken van de Communicatie en Windows infrastructuur alsmede het monitoren en proactief beheren van de infrastructuur;

 4. Het coördineren en ondersteunen van projectvoorstellen en ondersteunen bij de implementatie van wijzigingsverzoeken

Opleiding

 1. MCTS/MCITP 2008 (enterprise) of 2012 certificering en MCITP Enterprise Messaging Administrator certificering of minstens 4 jaar praktische en aantoonbare ervaring met Windows in een enterprise omgeving;

 2. HBO opleiding óf minstens 6 jaren ervaring op HBO niveau in een enterprise omgeving;

Werkervaring (minstens 6 jaren)

 1. Minstens 5 jaar ervaring in een Enterprise infra-beheerorganisatie;

 2. Ruime ervaring met (certificering is een pré)

 1. installeren en configureren van Exchange 2010;

 2. beheren van Exchange 2010, Lync2013, Good Enterprise en BlackBerry omgevingen;

 3. Privat Key Infrastructure (Certificaat) structuren en omgevingen;

 4. beheren van grote Wïndows infrastructuren gebaseerd op Windows 2003 / 2008 / 2012 Server;

 5. antivirus en malware icm Exchange 2010 (vb Forefront);

 6. Internet Information Server 6.0 / 7.5 / 8 (.NET Applicatie Hosting);

 7. DNS, DHCP en algemene netwerkkennis;

 8. versiebeheer in OTAP (Ontwikkel-, Test-, Acceptatie- en Productie-) omgeving;

 9. scripten met powershell;

Competenties

 1. Analytisch. Kan snel en doelmatig probleemsituaties analyseren en daar vervolgens een duidelijke oplossing voor definiëren;

 2. Samenwerkingsgericht. Onderkent gezamenlijke belangen, wisselt informatie uit en neemt initiatief tot samenwerking. Is een teamplayer;

 3. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Stelt ideeën en meningen in begrijpelijke en correcte taal op schrift en kan deze mondeling duidelijk maken;

 4. Is in staat om complexe (technische) zaken eenvoudig te kunnen presenteren. Weet daarbij de hoofd- en bijzaken goed te onderscheiden.

 5. Plannen en organiseren. Bepaalt op effectieve wijze doelen en prioriteiten en de daarvoor benodigde acties, tijd en middelen om deze doelen te bereiken;

 6. Besluitvaardig, kwaliteitsbewust, leergierig, flexibel, initiatiefnemend. Signaleert kansen en handelt hiernaar. Begint liever uit zichzelf dan passief afwachtend;

 7. Verantwoordelijkheid. Nakomen van gemaakte afspraken en de consequenties ervan aanvaarden;

Wensen

 1. Kennis van de Rijkswaterstaat organisatie is een pré;

 2. Ervaring met Exchange en Office 2010;

 3. VMware Virtual Infrastructure, VMware Virtual Center, VMWare ESX;

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Delft

Startdatum

26-10-2015

Duur

25-10-2017

Optie op verlenging

Ja

Inzet

36 uur per week

Tarief

geen indicatie

Sluitingsdatum

06-10-2015

Sluitingstijd

12:00

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  05-10-2015 14:02
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten