Medewerker Beheer Materieel

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
21
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

12-10-2015

Einddatum

29-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

2-10-2015 om 9:00 uur

Als Medewerker Beheer Materieel werk je in een team met vijf collega’s en ben je inzetbaar voor de circa 15 HbR-vaartuigen, welke veelal 24hx7 opereren in het gehele havengebied. Je bent verantwoordelijk voor het in optimale toestand hebben, houden en laten brengen van het aan de afdeling toegewezen varend materieel. In dit kader ben je belast met de werkvoorbereiding, planning, inkoop en objectprestatie- en voortgangsbewaking, alsmede met de verwerking van gegevens voor de technische en financiële administratie in SAP. Eveneens stel je onderhoudsplannen- en gebruiksvoorschriften op. Verder lever je facilitaire diensten en stuur en bewaak je intern en extern uit te voeren activiteiten op tijd, geld, kwaliteit, organisatie en informatie. In deze functie ben je zowel aanspreekpunt naar je interne klant, als naar de leverancier. Het is van belang dat je vanuit de functionele behoefte van je klant, de afdelingsdoelstellingen, het activiteitenplan en de toegewezen budgetten, de vertaalslag maakt naar opdrachtformulering en prestatiebewaking richting de leveranciers. Je opereert vanuit de Eemhaven en loopt mee in de Wacht & Waakdienst van de Technische Dienst.

De afdeling Beheer Materieel

De afdeling Beheer Materieel (BM) is een onderdeel binnen de hoofdafdeling Facilities. Bij BM werken 14 medewerkers die zich bezig houden met het, op basis van functionele-, kwalitatieve- en beschikbaarheidseisen, het integraal beheren en ter beschikking stellen van varende, drijvende, rollende en rijdende interne bedrijfsmiddelen. Daarnaast zorgt deze afdeling voor het beheer, onderhoud en het ter beschikkingstellen van de veiligheidsmiddelen, persoonlijke uitrustingen en gebruiks-/verbruiksartikelen voor het operationele personeel van het HbR.

Functie eisen

Je hebt minimaal een MBO opleiding Scheepsbouw / Scheepswerktuigkunde, Maritiem Officier of vergelijkbaar afgerond (eis).
Ook beschik je over minimaal drie jaar relevante werkervaring en rijbewijs B (eis).
Je hebt kennis van onderhoudsmethodieken, bij voorkeur VDM en ISO55001 alsmede SAP-werkvoorbereiding.
Je bent een stevige persoonlijkheid, je weet de rust te bewaren in hectische situaties, je hebt overtuigingskracht, je bent resultaatgericht en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.
Verder ben je flexibel en bereid tot het werken buiten reguliere kantoortijden en het volgen van specialistische opleidingen voor het werken met bijvoorbeeld CAM-systemen (Praxis, Bimac) en CPP (verstelbare spoedsystemen), de diverse uitlaatgassen-na-schakeltechnieken, etc.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten