Mobile Architect

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
01-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
27
Status
Gesloten
Referentie
1058

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Den Haag Senior 36-40 uur

TOELICHTING BIJ AANVRAAG 2015/2331

Rol Mobile Architect
Werkniveau Senior
Locatie Den Haag
Startdatum 13-10-2015
Einddatum 31-12-2015
Aantal uren per week 36-40 uur
Aanvrager Jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

Logius is de dienst digitale overheid van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Logius beheert overheidbrede ICT-oplossingen en gemeenschappelijke standaarden, zodat burgers en bedrijven betrouwbaar, snel, gemakkelijk en groen elektronisch zaken met publieke dienstverleners kunnen doen.

Logius is een regieorganisatie die scherp opereert op het snijvlak van ICT leveranciers en overheid. Namens de overheid worden uitvoerende en operationele taken uitbesteed aan de markt.

Logius zorgt voor het beheer en de doorontwikkeling van haar producten. Tevens stimuleert ze actief dat deze producten door zoveel mogelijk publieke dienstverleners worden gebruikt.

Logius werkt in opdracht van verschillende ministeries. Een representatieve vertegenwoordiging van haar klanten heeft zitting in de Programmaraad, een adviesorgaan aan de beleidsopdrachtgevers van Logius.

Afdeling Portaaldiensten

De afdeling Portaaldiensten werkt mee aan het Kabinetsbeleid dat de dienstverlening van de overheid aan burgers en bedrijven moet verbeteren. Steeds meer producten en diensten die overheden leveren, moeten zoals vastgelegd in de visiebrief Digitale Overheid 2017 (ook) digitaal aangeboden worden. Portaaldiensten is in deze een betrouwbare en professionele speler in dit veld. Namens en voor de overheid zorgt Portaaldiensten voor het tactisch en operationeel beheer van brede ICT-oplossingen zoals MijnOverheid en Overheid.nl en de verdere ontwikkeling daarvan.

De afdeling Portaaldiensten is de product/dienstafdeling die web-gebaseerde (portaal) producten en diensten levert met als primaire doelgroep de burger.

Hoofdvraag

Inhuur van een Architect mobile voor de afdeling Portaaldiensten.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet hetvoldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

 Je hebt academisch niveau in informatica en minimaal 5 jaar werkervaring als architect;

 Je hebt kennis van (bij voorkeur van overheids) architecturen;

 Je hebt kennis van de niet-functionele vlakken van architectuur, zoals beheer en beveiliging;

 Je kunt informatiearchitecturen diepgaand ontwikkelen;

 Van huis uit een software developer met 5 a 10 jaar ervaring in het ontwerpen/ontwikkelen van (mobiele) webtoepassingen, waarvan de laatste 5 jaar aantoonbaar in de rol van architect in een zakelijke mobiele toepassingen;

 Aantoonbare kennis van het ontwikkelproces voor mobiele apps;

 Kennis van web tools, talen en technieken als Objective-C, Swift, Java, .Net, MVC, C#, JavaScript, Xamarin, html, CSS, Ajax, (restful) web services, xslt, en relevante architectuuroplossingen in het mobiele domein (platform onafhankelijke, iOS, Android, Windows Phone);

 Uitgebreide kennis van de mobiele markt, beschikbare leveranciers, oplossingen, technieken, toepassingen en trends;

 Je bent communicatief en in staat om samen met de klant een onderhoudbare innovatieve oplossing neer te zetten op basis van architectuurstandaarden;

 Kwaliteit van de oplossing staat bij jou centraal, maar je verliest daarbij delivery doelstellingen niet uit het oog;

 In een dynamische omgeving kun je acteren op verschillende niveaus, zowel operationeel als bestuurlijk. Je hebt goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en kunt anderen van jouw visie overtuigen;

 Je hebt ervaring met projectmatig werken;

 Je hebt een goede beheersing van Nederlands en Engels;

 Je beschikt over de volgende competenties: analytisch, omgevingsbewust, resultaatgericht, samenwerken, innovatief.

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Werkzaamheden

Met jouw integrale visie op architecturen, zorg jij dat burgers en medewerkers van overheidspartijen veilig en eenvoudig gebruik kunnen maken van producten van de e-overheid. Je bent een kei in het ontwerpen van architecturen. Je hebt actuele en gedegen technische kennis van mobile toepassingen en weet deze te integreren in bestaande architecturen. Je bent bekend met infrastructuren (en gebruik van virtualisatie), internetstandaarden en PKI. Verder heb je ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van mobiele applicaties. Daarnaast ben je een goede adviseur. Je straalt autoriteit uit en kunt goede presentaties geven en notities schrijven. Je bent ervaren in het vertalen van innovatieve technologieën naar herbruikbare en beheersbare architectuurstandaarden; Van jou verwacht dat je een startarchitectuur kan opstellen voor mobiele toepassingen en deze kan onderhouden en bewaken.

EXTRA INFORMATIE

Geplande datum gesprekken 06-10-2015. Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake. Indien dit niethet geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectie procedure.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten