Juridisch Planoloog

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
54
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

14-10-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

7-10-2015 om 10:00 uur

Het juridische vertalen van ruimtelijke plannen in onder meer bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen, alsmede het voeren van planologische procedures. Indien nodig het vertegenwoordigen van de gemeente in rechte bij beroepsprocedures. Binnen de kaders van de opdracht wordt een trekkende rol verwacht en verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de producten en het opdrachtbudget. Er dient nauw samengewerkt te worden met disciplines als stedenbouw, verkeer, milieu, natuur, recreatie, archeologie, wonen en civiel. Er wordt dus een intregrale wijze van werken verwacht. Tevens draag je de verantwoordelijkheid voor het geven van (onderzoeks)opdrachten en het afstemmen van (project)doelstellingen met opdrachtgevers, bestuur en interne en externe belanghebbenden.

Functie eisen

minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar in de functie van Juridisch Planoloog bij een gemeente die zelf bestemmingsplannen opstelt.
minimaal een afgeronde HBO-opleiding.
werkervaring met het softwarepakket Dezta Plan.
minimaal een afgeronde HBO opleiding Ruimtelijke Ordening / Ruimtelijke Planologie (wens).
je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
je bent in staat complexe materie aan doelgroepen van verschillende niveaus duidelijk te maken.
je bent accuraat en hebt oog voor planningen.
je hebt goede onderzoeks- en adviesvaardigheden.
je vindt het leuk om te werken in multidisciplinaire teams.
je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten