Ondersteunend Beleidsmedewerker Wmo/Jeugdhulp

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
De Bilt
Reacties
0
Bekeken
52
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-11-2015

Einddatum

1-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

7-10-2015 om 9:00 uur

De unit Maatschappelijke Voorzieningen maakt, samen met de unit Klantcontact en de unit Vergunningenloket, deel uit van de afdeling Publiekszaken. Bij Maatschappelijke Voorzieningen werken 21 medewerkers (o.a. casemanagers, indicatie-adviseurs WMO en Jeugdzorg, leerplichtambtenaren). Maatschappelijke Voorzieningen is sinds maart 2013 operationeel en beoogt de dienstverlening van de gemeente De Bilt aan burgers en instanties te verbeteren. De medewerkers van de unit zijn verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van tactisch en operationeel beleid op maatschappelijk gebied. Zo houdt de unit zich bezig met het opstellen van verordeningen en beleidsregels op het gebied van maatschappelijke voorzieningen en jeugdzorg, opstellen van beschikkingen jeugdzorg en maatschappelijke ondersteuning, subsidiƫring, onderwijs, kinderopvang, kunst en cultuur en sportstimulering.

Opdracht

Wij zijn op zoek naar een (ondersteunend) beleidsmedewerker met actuele gemeentelijke ervaring op het gebied van Jeugdhulp en Wet Maatschappelijke Ondersteuning.

Je houdt je met name bezig met de uitvoering van de Jeugdhulp
Je houdt je bezig met de inkoop van de zorg (zorg om tafel) en het deelnemen aan werkgroepen
Je geeft vorm aan financiƫle kaders (en uitzoekwerk) voor het Plan van aanpak voor het CJG samen met de beleidsmedewerker Beleid en Strategie
Je brengt goed in kaart de facturen en bevoorschotting van de jeugdhulp en verwerkt en betaalt deze uit
Je denkt mee over de monitoring en sturing van de gegevens Jeugdhulp.

Functie eisen

Minimaal 1 jaar ervaring als beleidsmedewerker bij een gemeente in de afgelopen 3 jaar
Een afgeronde relevante HBO opleiding (bijv. jeugdzorg)
Een gedegen kennis van de Jeugdwet en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, blijkend uit de relevante werkervaring of een afgeronde vakopleiding/cursus

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten