Manager Digital Media

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
01-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
212
Status
Gesloten
Referentie
BCZ14505

Omschrijving

Ziggo zit middenin een grote reorganisatie. De organisaties van voormalig Ziggo en UPC worden samengevoegd tot het nieuwe Ziggo – wat zorgt voor een grote verandering en uitdaging op de werkvloer.

De afdeling Digital Development is een mix van medewerkers van beide organisaties. Er is vorige week een hei-sessie geweest waarin uitgebreid kennis is gemaakt, en is stilgestaan bij de visie, missie en werkwijze van de afdeling.

De functie
Als Manager Digital Media stuur je afdeling Digital Development aan, die bestaat uit zo’n 10 specialisten. Je bent een betrokken en verantwoordelijke people manager, die ook het resultaat niet uit het oog verliest.

Verantwoordelijkheden

Opbouw van een sterk en communicatief team van specialisten
Coachen en motiveren van het team
Evaluatie van de huidige werkprocessen, verbetering waar mogelijk
Sturing op resultaat, meetbaar maken van resultaten
Optimalisatie van samenwerking met andere afdelingen

Je rapporteert in deze functie aan de Director Online.

Afdeling
De afdeling Digital Media bestaat uit een team van ervaren specialisten, verantwoordelijk voor het ontwikkelen en testen van webapplicaties, en het releasemanagement.

Wat zoeken we?
We zijn op zoek naar een ervaren People Manager, met ervaring in het werken met het team van technisch specialisten. Je bent communicatief vaardig, stressbestendig, sterk in het uitwerken van processen en het sturen op resultaat. En natuurlijk een leuke collega.

Ziggo
Ziggo is dé toonaangevende communicatie en entertainment dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland. Ziggo levert ongeveer 10 miljoen diensten aan zijn klanten met 4,3 miljoen televisie, 3,1 miljoen internet en 2,6 miljoen vaste telefonie dienstenabonnees (cijfers 31.12.2014). Daarnaast levert Ziggo aan 130.000 abonnees mobiele telefoniediensten en hebben klanten beschikking over meer dan 2 miljoen WifiSpots door heel Nederland. De klein- en grootzakelijke markt maakt gebruik van producten zoals datacommunicatie, (mobiele) telefonie, televisiediensten en elektronische betalingsmogelijkheden.

Aanvraag selectiecriteria
Kandidaat heeft minimaal 5 jaar werkervaring als manager van een team van technisch specialisten (bij voorkeur in een organisatie in de zakelijke dienstverlenging)
Kandidaat heeft ervaring met het werken met Agile Scrum (MUST)
Kandidaat heeft goede kennis van Prince 2 en ITIL (MUST)
Kandidaat heeft kennis van of affinitief met Online, applicaties
Kandidaat heeft affiniteit met de dienstverlenging of producten van Ziggo en heeft enige telecom ervaring, dit dient middels een korte motivatie in het CV terug te komen
Kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding (Op het gebied van management, persoonlijke ontwikkeling of leiderschap) (MUST)
CV bevat minimaal 2 referenties (MUST)

Startdatum 12-10-2015
Einddatum 31-12-2015
Optie tot verlenging Ja
Aantal uur per week 40

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  02-10-2015 09:47
  Plaats
  Waalwijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-10-2015 22:50
  Plaats
  Leersum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.



Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten