Contentbeheerder/ Online specialist

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Naaldwijk
Reacties
0
Bekeken
58
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

19-10-2015

Einddatum

19-1-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

8-10-2015 om 9:00 uur

Wij zoeken een online specialist voor wie het meten en monitoren geen geheimen kent. Iemand die weet op welke wijze analytics en usabilityonderzoeken bijdragen aan het verbeteren van de online dienstverlening. Je test de ‘klantreizen’ met onze gebruikers en draagt deze kennis over aan de redacteuren. Je vertaalt de output naar heldere acties. Je adviseert de organisatie over nieuwe formulieren, stelt een format op en bewaakt het proces tot lancering. Daarnaast zorg jij er samen met je collega’s voor dat onze online communicatiemiddelen actueel, adequaat en compleet zijn. De informatie moet naadloos aansluiten op de wensen van burgers en bedrijven. Samen met je collega ben je eerstelijns helpdesk voor de webredacteuren en zorg je samen met hen voor de juiste content op de juiste plaats.

Functie eisen

MBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau op het gebied van communicatie, internet en online media
Minimaal 2 jaare werkervaring in de afgelopen 4 jaar als contentbeheerder
Ervaring met Content Management Systemen, bij voorkeur met Typo3 en kennis van HTML
Ervaring met Google Analytics en usabilityonderzoeken

Competenties

flexibiliteit
gevoel voor actualiteit
planmatig werken

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten