Projectmedewerker P2P

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
3
Bekeken
567
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2547 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

19-10-2015

Einddatum

31-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

6-10-2015 om 9:00 uur

Je gaat werken bij NS Finance, een van de concernstaven van NS Groep. NS Groep adviseert en faciliteert de bedrijfsonderdelen en de NS Directie.
De omgeving van NS Finance verandert voortdurend. De eisen die aan NS worden gesteld, zijn hoog. Dit heeft effect op de vraag aan NS Finance. De NS Finance organisatie speelt daarop in en verandert de komende jaren mee. NS Finance heeft een visie ontwikkeld hoe de Finance organisatie er in 2017 uit moet zien: een Finance organisatie die nog meer dan nu waarde creëert voor NS. Om daar te komen is het verbeterprogramma TOP Finance gestart.

Als projectmedewerker P2P ben je onderdeel van het projectteam P2P binnen het programma TOP Finance. Je helpt mee de verbeterinitiatieven van P2P (fase 2: centrale factuurscanning en herkenning, fase 3: realisatie Service Center Finance Crediteurenadministratie) te implementeren.
De projectgroep bestaat naast jou uit de trekker (één van de hoofden administratie), projectleider en een Finance P2P expert met werkgroep leden uit de diverse bedrijfsonderdelen.

De P2P project medewerker dient binnen de strakke planningskaders van het project en in samenwerking met NS-collega’s zorg te dragen voor de oplevering van inmiddels vastgestelde deliverables.

Het betreft deliverables gericht op

Werkinstructies maken op basis van procesbeschrijvingen uit ARIS
Opleidingsmateriaal maken
Medewerkers op de crediteurenadministratie opleiden en trainen t.a.v. het vernieuwde proces
Zorgdragen dat de uitwerking van de centrale postkamer past binnen het totale projectplan ,het realiseren van een gecentraliseerde en gestandaardiseerde crediteurenadministratie.
Bijdrage leveren aan het uitwerken van de procesbeschrijvingen (level 5) in ARIS van de bovengenoemde processen.
In de komende 6 maanden wordt voor de meeste deliverables gevraagd om tot een concreet en haalbaar uitvoeringsplan te komen en deze te realiseren. Voor een aantal deliverables geldt dat op korte termijn ook de uitvoering zelf plaats moet vinden. De start vindt plaats in oktober 2015.

Functie eisen

Minimaal afgeronde HBO opleiding (eis);
Theoretische en praktische kennis van het finance vakgebied ( P2P keten), waarbij praktische ervaring is opgedaan bij een breed scala aan organisaties uit verschillende marktsegmenten (eis);
Werkervaring in grote, complexe organisaties, bij voorkeur binnen een Financial Shared Service Center;
Theoretische en praktische kennis van het finance vakgebied ( P2P keten), waarbij praktische ervaring is opgedaan bij een breed scala aan organisaties uit verschillende marktsegmenten;
Ervaring in het opstellen van procedures en werkinstructies en het overdragen daarvan middels workshops, informatiebijeenkomsten en opleidingen;
Beschikt over een werkwijze die zich kenmerkt door projectmatig en pro-actief kunnen werken in teamverband. Heeft ervaring in het kunnen schakelen met stakeholders, Finance Professionals en kennisexperts;
Kennis van SAP, Basware en procesmodeleringstool (bij voorkeur ARIS).

Competenties

Communicatief vaardig
Klantgericht
Flexibel
Stressbestendig
Teamplayer
Organisatiebewust
Initiatiefrijk
Daadkracht

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  01-10-2015 14:41
  Plaats
  H i ambacht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-10-2015 15:46
  Plaats
  Noord-Scharwoude

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-10-2015 08:56
  Plaats
  Wassenaar

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten