Infra Test Beheerder

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
01-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
35
Status
Gesloten
Referentie
PB/EL

TOP-Opdrachtgevers

 • WTS Detachering 29 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten

Omschrijving

Ormer ICT is op zoek naar een Infra Test Beheerder

Aanvraag asap
Duur drie maanden
Optie tot verlenging
Aantal uur 36 uur

Het programma Dienstverlening naar Mobiel (DnM) heeft als doel om de klantcontacten voor Waternet te digitaliseren, excellente dienstverlening op te zetten en Waternet verder te helpen met het implementeren van digitalisering. Binnen het programma zijn momenteel drie SCRUM teams actief.

Binnen het programma Dienstverlening naar Mobiel (DnM) wordt het testen ingevuld met professionele testers. De TAP (ontwikkeling gebeurt niet binnen Waternet) is goed op orde, echter moet er verder regie gevoerd worden op het schaalbaar maken van de test- en acceptatieomgeving qua testdata.

Daarnaast worden er op dit moment testtools (HP ALM en HP Sprinter) aangeschaft en klaargemaakt voor inrichting. Deze tools moeten ingericht worden, zodat het requirements- en testproces binnen het programma DnM optimaal ondersteund wordt. Daarnaast moeten deze tools aansluiten bij de procesbegeleidingstool HP Agile Manager.

De visie is om op delen van de keten(s) te starten met geautomatiseerde testuitvoering. Hiervoor is tevens ondersteuning en opleiding nodig.

De Infra Test Beheerder
De kandidaat moet in staat zijn de behoefte m.b.t. het functioneren van de test- en acceptatieomgeving te vertalen naar concrete plannen en hier opvolging aan geven. D.w.z. dat de scrumteams gefaciliteerd worden in kennis en daadkracht om snel(ler) te kunnen opleveren. Je werkt hierbij nauw samen met de afdeling Informatisering en Automatisering van Waternet.

De kandidaat heeft kennis van het inrichten en onderhouden van testtooling (HP ALM en HP Sprinter/ HP UFT). Je taak is om de testtools in te richten conform de richtlijnen van het programma Dienstverlening naar Mobiel en deze inrichting dermate flexibel te houden zodat ook andere delen van de organisatie makkelijk “in kunnen klikken” op deze werkwijze.

Daarnaast krijgt de kandidaat ook HP Agile Manager te onderhouden. Het is vergelijkbaar met Jira, Agile Zen, en dergelijke. De te onderhouden keten van HP producten betreft een SAAS installatie.

De kandidaat heeft kennis en concrete ervaring met geautomatiseerde testuitvoering. Het doel is om op delen van de keten de tests voor Regressie te automatiseren en deze veelvuldig af te trappen. De tests moeten nog opgezet worden en hier moeten de medewerkers nog voor opgeleid worden. Het is je taak om deze mensen op te leiden in het opzetten, beheren/ onderhouden van deze geautomatiseerde tests passend in het testlandschap wat binnen het programma is opgezet.

Eisen

U voegt een curriculum vitae van de kandidaat toe in de map achter deze vraag, waarin duidelijk zijn/haar werkervaring blijkt zoals in de eisen en wensen hierna beschreven. Het cv is maximaal 3 pagina's lang en in de Nederlandse taal.
De kandidaat is in het bezit van een afgerond, erkende en relevante hbo of wo diploma.
De kandidaat heeft in de afgelopen 7 jaar minimaal 4 jaar ervaring als testinfrastructuur beheerder en/of testmanager en/of testcoördinator
De kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar minimaal 1,5 jaar ervaring opgedaan met geautomatiseerd testen bij voorkeur met HP QTP en/of HP UFT.
De kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met HP Quality Center en/of HP ALM.

De kandidaat beschikt over de volgende competenties/kwaliteiten op gevorderd niveau

 • Probleemanalyse

 • Oordeelsvorming

 • Communicatieve vaardigheden

 • Luisteren

 • Overtuigingskracht

 • Organiseren eigen werk en dat van anderen

 • Samenwerken

 • Motiveren

 • Didactische vaardigheden

 • Pro-activiteit

Wensen
Is de kandidaat in het bezit van een hbo diploma in de richting Bedrijfskundige Informatica of Informatica? Of in het bezit van wo diploma in de richting Informatica of Master Business Informatics?
Is de kandidaat TMap NEXT® Test Manager (voorheen TMap NEXT® Advanced) gecertificeerd?
Heeft de kandidaat kennis van de testmethodieken T-MAP Next en ISTQB?
Heeft de kandidaat in de afgelopen 6 jaar meerdere trainingen gegeven?

Contactpersonen Plony Baas/ Elvira Lapré
Sluitingsdatum 7 oktober 2015

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten