Intaker / Package Engineer

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
01-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
560
Status
Gesloten
Referentie
PBaas

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 163 opdrachten

Omschrijving

Ormer ICT zoekt voor haar opdrachtgever een Intaker / Package Engineer.

De kandidaat is direct na gunning beschikbaar voor ZES maanden. Het aantal uren is 36 uur per week. De duur van een eventuele verlenging is maximaal 6 maanden.

De functie van Intaker / Package Engineer is ondergebracht binnen het project Application Delivery, onderdeel van het programma ICT Centraal. De Intaker / Package Engineer rapporteert aan de projectleider Application Delivery.

Profiel opdracht

De gemeente Amsterdam is in het kader van haar ICT visie 2015 bezig met de uitvoering van het programma ICT Centraal waarin onder andere een gezamenlijke ICT-infrastructuur en een standaard digitale werkplek worden geïntroduceerd. Doel hiervan is om alle medewerkers van de gemeente Amsterdam een flexibele, locatie-, tijd- en platform-onafhankelijke werkplek te bieden; de Amsterdamse Digitale Werkplek (ADW).

Onder leiding van het Programma ICT Centraal is gestart met de voorbereiding voor de migratie van de circa 15.000 werkplekken naar een Windows 7/Citrix-omgeving. Daarbij hoort het centraliseren van alle ICT-infrastructuur, het overhevelen van het applicatielandschap, het overdragen van de beheertaken en de overdracht van financiën. Aan deze activiteiten gaat een uitgebreide inventarisatie van de totale infrastructuur vooraf.

Het programma ICT Centraal heeft behoefte aan enkele (senior) Intakers / Package Engineers. Het programma heeft een looptijd tot en met 2016.

De werkzaamheden van de package engineer bestaan uit

 • in samenwerking met het migrerende stadsonderdeel volledig, juist en tijdig verzorgen van intakes voor front- en -backend applicaties

 • opstellen applicatiedossier (intake document)

 • maken, testen en aanpassen App-V en MSI packages

 • maken, testen en aanpassen van RES Workspace Manager Building Blocks

 • in samenwerking met beheerder van het organisatieonderdeel opstellen van testplannen voor de applicaties

 • vertalen van de huidige decentrale applicatie-architectuur naar de juiste (nieuwe) applicatie-architectuur in de centrale infrastructuur

 • ondersteunen van de andere package engineers en de beheerder bij het packagen, testen en trouble shooten van applicaties

De package engineer is in staat om binnen het spanningsveld van de te migreren organisatie, het migratieproject en de ontvangende partij te opereren en daarbij de door het programma vastgestelde aanpak te blijven volgen.

In het CV staat bij de ervaring duidelijk omschreven welke resultaten de kandidaat heeft gerealiseerd en de omvang van het project.

Functie-eisen

De kandidaat beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau met een informatietechnologie achtergrond. Dit niveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

Het werk- en denkniveau moet duidelijk blijken uit het CV. Een kopie van het diploma kan toegevoegd worden aan de map achter deze vraag (niet verplicht).

De kandidaat heeft in de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar ervaring opgedaan met grootschalige migratieprojecten (> 5000 werkplekken) in de rol van Intaker / Package Engineer met soortgelijke verantwoordelijkheden als hiervoor beschreven.

U dient deze ervaring specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het CV.

De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het doen van intakes ten behoeve van packaging. Ervaring dient duidelijk te blijken uit het cv van de aangeboden kandidaat.

De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met MSI packaging.
De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met App-V (4.6) packaging. U dient deze ervaring specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het CV.

De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met App-V (5.0) packaging.

De kandidaat stuurt minstens één referentie mee van een vergelijkbaar project in een voortdurend veranderende organisatie waarbij omgevingsinvloeden druk legde op aanpak, scope en planning.

De kandidaat beschikt over de volgende competenties/kwaliteiten

 • Sterk in trouble shooting van complexe applicatieomgevingen

 • Analytisch

 • Plannen

 • (Pro) actief; gaat zelf indien nodig achter informatie aan

 • Verantwoordelijkheidsgevoel; maakt package af binnen gestelde tijd

 • Omgevingsbewustheid

 • Stressbestendigheid

 • Snelheid van begrip

 • Communicatieve vaardigheden

 • Zakelijke instelling

 • Vastberaden

 • Accuraat / nauwgezet

Deze competenties/kwaliteiten zullen worden getoetst tijdens
matchgesprek.

Functie-wensen

Heeft de kandidaat ervaring met applicatie intake/packaging voor gemeentelijke overheden? Indien de kandidaat aan deze wens kan voldoen, dan blijkt dit duidelijk uit het CV.
Heeft de kandidaat ervaring met het inrichten en configureren van RES Workspacemanager? Indien de kandidaat aan deze wens kan voldoen, dan blijkt dit duidelijk uit het CV.
Heeft de kandidaat ervaring met het laten landen van applicaties op een Citrix XenApp omgeving?
Heeft de kandidaat ervaring met deployment van applicaties in MSI of App-V vorm middels SCCM?

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet, voorzien van uw CV en motivatie.

Contact Ormer ICT

Plony Baas
Elvira Lapré

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten