Webredacteur Zilveren Kruis (Z) - Leiden

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
01-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
47,50
Op locatie
Leiden
Reacties
2
Bekeken
584
Status
Gesloten
Referentie
92150229

Omschrijving

Als Webredacteur ben je verantwoordelijk voor de inhoud/content van (een gedeelte van de) websites van Zilveren Kruis. Je ondersteunt de organisatie bij het up to date houden van alle content. Je vertaalt complexe boodschappen in heldere (internet)communicatieboodschappen voor verschillende doelgroepen. Je bewaakt daarbij de huisstijl, schrijfstijl en de communicatierichtlijnen. Op basis van diepgaande kennis van online communicatie en internettoepassingen werk je binnen Scrum teams samen met een Product Owner en andere specialisten zoals designers en developers, om de websites continu te verbeteren. Zodat onze klanten onze sites als super gebruiksvriendelijk ervaren en de informatie waarnaar ze op zoek zijn kunnen vinden en begrijpen.
 
Het profiel
We zijn op zoek naar kandidaten die zich herkennen in onderstaande; - Je hebt een afgeronde hbo-opleiding. Het liefst een internetopleiding of een communicatieopleiding met een specialisatie op het gebied van Online. - Je hebt ten minste 3 jaar werkervaring op het gebied van online communiceren. Maar jouw ervaring gaat verder dan alleen de banen die je hebt gehad; een site bouwen en beheren heb je vaker gedaan! - Je hebt ruime ervaring met contentmanagementsystemen, het liefst met SharePoint 2010. Je hebt )vaardigheden in een aantal toepassingen en programma’s zoals: HTML, CSS, Javascript, Photoshop. - Je kunt een communicatievraagstuk vertalen naar gebruiksvriendelijke content, waarbij tekst het uitgangspunt, maar niet het einde is. - Je kunt overzicht houden en relaties leggen tussen verschillende soorten content. - Je bent kritisch en creatief in beeld, tekst en oplossingen. Je kunt de content verbeteren en je collega’s daarvoor enthousiast maken. - Je kunt je goed uitdrukken, zowel schriftelijk als mondeling. - Je beweegt je makkelijk in een grote organisatie met verschillende belangen. Ervaring met Scrum is een pré. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
De afdeling Online bestaat uit ongeveer 40 medewerkers verdeeld over 3 teams. Als webredacteur zit je in het team Online Specialisten (14 mdw) met andere redacteuren, designers, developers en analisten. De specialisten worden 'ingehuurd' door de product owners uit het team Service of Commercie, om de plannen die zijn uitgedacht ook daadwerkelijk te realiseren. Er heerst een open sfeer, waarbij sparren over nieuwe technieken en oplossingen tot de dagelijkse praktijk behoort!
 
Uurtarief tussen de € 45,-- en € 50,-- inclusief reiskosten, exclusief BTW. Het uiteindelijke tarief zal uiteindelijk bepaald worden op basis van kennis en vaardigheden.

Graag ontvangen wij je cv en motivatie uiterlijk maandag 5 oktober 10.00 uur.

Wij bieden
Een functie voor de duur van 3 maanden voor 36 uur per week binnen de divisie Zilveren Kruis, locatie Leiden.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  02-10-2015 16:00
  Plaats
  Mijdrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-10-2015 12:31
  Plaats
  Landsmeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten