Contractmanager Facilitaire Zaken

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
01-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Den Bosch
Reacties
0
Bekeken
45
Status
Gesloten
Referentie
BCNOB1262

Omschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een Contractmanager Facilitaire Zaken.

De belangrijkste hoofdtaken zijn

Je opereert als contractmanager voor één of meerdere multidisciplinaire contracten

Ontwikkelt een eenduidige visie voor het sluiten van contracten in termen van taakstellingen, outputafspraken, leveringsvoorwaarden en prijsstellingen.
Je adviseert over en werkt beleidsvoornemens, beleidsvoorschriften en afspraken uit in concrete acties (o.a. raamcontracten).
Toetst gemaakte afspraken op juridische consequenties en beleid.
Monitort de uitvoering, inhoudende het beoordelen van resultaten voortkomend uit de contracten (rapportages) en het adviseren over de financiële consequenties voortkomend uit de beoordeling.

Je bent verantwoordelijk voor de (beleids)ontwikkeling en verder professionalisering van het contractmanagement binnen onze organisatie:
Je levert een bijdrage aan beleidsontwikkeling en adviseert over (beleids)aspecten.
Vertaalt ontwikkelingen en definieert kaders, richtlijnen en uitvoeringsplannen.
Oriënteert je op relevante (beleids)ontwikkelingen op het vakgebied en ook het signaleren van problemen en wensen vanuit het werkveld (i.c. de primaire processen).
Verzamelt en analyseert gegevens m.b.t. de vraag en aanbod en voor de effectmeting van eerder uitgevoerd beleid en voor de ontwikkeling van nieuw beleid;

Je treedt op als projectleider bij facilitaire projecten

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de verschillende projecten in alle ins en outs.
Het coördineren van de inbreng van de projectgroepleden, het bewaken van de volledigheid en kwaliteit van de inbreng, het oplossen van tegenstrijdigheden en het bewaken van de planning, voortgang en middelen.
Het zorgdragen voor het (interne) communicatietraject (o.a. overleg met derden).
KandidaatomschrijvingJe bent een professional die beschikt over ruime werkervaring in het (facilitair) vakgebied en ervaring heeft met contractmanagement en aanbestedingstrajecten. Daarnaast heb je affiniteit met AV-middelen. Je bent enthousiast en gedreven. Je bent klantgericht, kunt sturing geven, beschikt over overtuigingskracht en boekt resultaten. Je hebt lef en weet je eigen weg te vinden, zonder de juiste verhoudingen uit het oog te verliezen. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en weet op natuurlijke wijze de klant voor je te winnen. Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde Facility Management en/of bedrijfskundige opleiding.

Eisen
Opleiding
De kandidaat is in bezit van een HBO diploma (bij voorkeur Facility Management en/of bedrijfskunde)
Werkervaring
De kandidaat heeft minimaal drie jaar relevante werkervaring. Dit houdt in aantoonbare kennis van en ervaring met contractmanagement binnen een overheidsinstelling en dus ervaring met inkoop en aanbesteden binnen de overheid. Dit blijkt uit zijn/haar C.V.
Competenties
De kandidaat kan werken in teamverband, is service- en klantgericht, integer en initiatiefrijk. Bezit goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Bezit de capaciteit om projecten te begeleiden en bij te stellen waar nodig is (procesbegeleider).

Aanvang opdracht

28-10-2015

Voltooiing opdracht

31-7-2016

Optie verlenging

2 x 3 maanden

Uren

32 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten