Technisch Web Consultant

Opdrachtgever
Shaerp
Geplaatst op
02-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Omgeving Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
1185
Status
Gesloten
Referentie
1010

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Start

zsm

Einde

30-06-2016

Omg Amsterdam

Wat houdt de functie in?
Als Technisch Web Consultant maak je deel uit van een klein team dat support levert aan de development teams in het ver-servicen van hun “bouw-straat” en tooling. Als lid van dit team ben je verantwoordelijk voor het webhosting platform en draag je bij aan de kwaliteit en standaardisering hiervan zodat we kunnen vertrouwen op een stabiele en veilige omgeving. Daarnaast verzorgen wij de ontsluiting van al het internetverkeer voor achterliggende systemen.

Je loopt voorop bij technologische ontwikkelingen en het slim weg-automatiseren van beheer. Je werkt nauw samen met verschillende diensten binnen de organisatie waaronder de afdeling infrabeheer. Daarbij configureer je regelmatig Apache op RedHat 6 Linux servers en schrijf je Puppet recepten voor het uitrollen van applicaties op het webhostinglandschap. Je bent een troubleshooter en levert technisch support voor de ontwikkeltools.

Je functie bestaat uit twee delen: namelijk het innovatieve deel waaraan je meebouwt aan een “state-of-the-art” development/hosting platform voor al onze Enterprise hosting en Social intranet website(s) en het deel dat zorgt dat de huidige service 24/7 blijf draaien.

Een uitdaging die wij als team van vijf professionals, met jou erbij zes, graag met beide handen aanpakken. Niet omdat het moet, maar omdat het een uitdaging is. Gekenmerkt door een informele sfeer met veel vrijheid om je werk vorm te geven. Ondersteund door “Het Nieuwe Werken” en de Scrum start up-manier van werken binnen het team.

Wat vragen we van je?
Jij bent een innovatieve specialist op het gebied van web technologie. Je bent enthousiast en toont snel initiatief. Jouw klantgerichtheid en sterke communicatieve vaardigheden gebruik je om de afnemers steeds van de beste ontwerpen en implementaties te voorzien.

Ook heb je

Minimaal een afgeronde technische HBO opleiding;
Minstens 5 jaar relevante werkervaring binnen een webomgeving;
En weet je veel van automatisering, Configuration-management met de bijbehorende technische kennis van Linux Red Hat, Apache, Puppet, JEE-technologie, Python, Nagios, PHP, JSON, MySQL en Wordpress.
Vanuit je gedrevenheid ben je altijd op de hoogte van de allerlaatste IT-trends en –ontwikkelingen, zoals;
Docker, ElasticSearch, OpenShift en Logstash;
Continuous Delivery tooling als Jenkins, Subversion en Artifactory;
Atlassian producten als Jira en Confluence.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  03-11-2015 21:54
  Plaats
  Nieuwegein

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten