Financial Auditor - interim

Intermediair
Experis
Geplaatst op
02-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
80
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
18
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Financial Auditor voor gemeentelijke instantie

Profiel organisatie
Onze opdrachtgever is een dynamische en complexe organisatie die volop in beweging is. De auditdienst is de auditorganisatie van de gemeente. Wij controleren de jaarrekening en de daarbinnen opererende gemeentelijke organisaties, die een grote diversiteit kennen. Daarnaast heeft zij een concernbrede audit rol waarbij opdrachten worden uitgevoerd op het terrein van IT- en operational audits. Kennis delen, expertise en vaardigheden verder ontwikkelen en daarmee de kwaliteit van onze dienstverlening verhogen en te verbreden, zijn de speerpunten van de organisatie. De meeste opdrachten worden uitgevoerd bij onze klanten, wat betekent dat je veel verschillende werkplekken hebt.

Profiel opdracht
Wegens ziekte van een medewerker is er behoefte aan extra tijdelijke capaciteit.

De organisatie is op zoek naar een stevige en zelfstandige professional die eigen verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend ziet.. U bent verantwoordelijk voor de controle van de jaarrekening en fungeert als adviseur en klankbord van onze klanten. U weet wat er bij onze klanten speelt, koppelt op diverse niveaus binnen de organisatie je bevindingen terug en adviseert over oplossingen en eventuele vervolgstappen. Binnen het team werkt u samen met collega-auditors.

Gewenst

De kandidaat heeft een nagenoeg afgeronde accountancy opleiding.
De kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring met de controle van een gemeenterekening.
De kandidaat beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
De aangeboden kandidaat is direct na gunning beschikbaar tot 15 maart 2016 voor 36 uur per week. Er is één een optie tot verlenging mogelijk tegen dezelfde condities. De duur van een verlenging is maximaal 6 maanden.

Tarief voor deze opdracht is €80,- euro per uur all-in.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten