Auditor Besturing en Controlling

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
527
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

19-10-2015

Einddatum

19-2-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

7-10-2015 om 9:00 uur

Het auditteam van de gemeente Delft is gepositioneerd onder het cluster Besturing en Controlling, en valt hiërarchisch onder de afdeling Controlling. Het auditteam bestaat uit 3 auditors en een lead-auditor die ook de teamleider is. De auditfunctie doorloopt een professionaliseringstraject. Het auditteam moet een stevige gesprekspartner worden van management en bestuur op het terrein van de beheersing van de organisatie en de gemeentelijke werkprocessen.

De functie
Het auditteam verzorgt financial en operational audits op basis van een auditprogramma. De auditors bespreken de auditresultaten met de proceseigenaren en het auditcomité, waarin de gemeentesecretaris en de wethouder Financiën zitting hebben. Het auditteam bewaakt de opvolging van aanbevelingen uit audits en brengt daarover verslag uit aan het auditcomité en het gemeentelijk managementteam. Daarnaast verzorgt de auditfunctie de voorbereidende werkzaamheden in het kader van de jaarrekeningcontrole en onderhoudt daarover contacten met de externe accountant.

Jouw inbreng
De gemeente staat voor grote uitdagingen ook als het gaat om de beheersing van processen, zoals de decentralisaties in het sociaal domein, en grote projecten, zoals de Spoorzone. Daarnaast heeft de externe accountant ook verbeterpunten aangegeven in het proces van de jaarrekening. Als in het najaar de interim-controle van start gaat moeten daarin al stappen zijn gezet.

Wij zoeken een auditor met overtuigingskracht die het een uitdaging vindt om vanuit de auditfunctie een stevige bijdrage te leveren aan deze ontwikkelingen. Je bent in staat direct een bijdrage te leveren aan de verbetering van de voorbereiding (en controle)van het jaarrekeningtraject. Je bent in staat om zelfstandig financial audits op te zetten en uit te voeren en daarover het gesprek te voeren met proceseigenaren en de accountant. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar een RA/of opleiding tot RA, met tenminste drie jaar ervaring.

Functie eisen

Aantoonbare ervaring als auditor met minimaal 2 gemeentelijk jaarrekeningtrajecten
Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als auditor
In staat om direct een bijdrage te leveren aan de verbetering van de voorbereiding en controle van het jaarrekeningtraject

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten