Contractmanager (VO HWN)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
477
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2500 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

19-10-2015

Einddatum

30-9-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

7-10-2015 om 17:00 uur

Als contractadviseur pas je jouw specifieke expertise van de markt benadering, contractbeheersing, en contractering gevraagd en ongevraagd zelfstandig toe in projecten.

Contractvoorbereiding
Je ondersteunt het projectteam in het contracteringsproces en je borgt de kwaliteit van de verschillende contractdocumenten. In dat kader adviseer je het projectteam inzake het contractmanagementproces, lever je in complexe projecten jouw contractdeskundigheid en fungeer je als vraagbaak voor contractzaken. Je overlegt met de projectteamleden en deskundigen uit technische disciplines over de contractopstelling. Bovendien kun je contractteksten (mede) opstellen en beoordelen. Je bent in staat om beleidskaders te vertalen naar de contractdocumenten voor het project. Dit doe je o.a. in samenspraak met de afdeling GPO – ICG en de inkoopadviseur van het projectteam.

Contractbeheersing
Op basis van systeemgerichte contractbeheersing (SCB) wordt het contractbeheersplan opgesteld en begeleid je samen met de contractmanager de contractuitvoering. Tijdens de loop van een contract verricht je werkzaamheden zoals de opstelling van contracten en de vastlegging en beoordeling van contractuele wijzigingen.

Verder ben je in staat verplichtingen vanuit de opdrachtgever volledig te inventariseren en deze te kennen. Verder ben je in staat om risico’s in te schatten en het proces tot een goed einde te brengen door op gelijkwaardig niveau de contractpartner tegemoet te treden. Je kunt tijdig knelpunten onderkennen, oordelen en handelen.

De Junior Contractadviseur is het verlengstuk van de Contractmanager.

Functie eisen

Je hebt een HBO of academisch niveau op het gebied van civiele techniek, (technische) bedrijfskunde of bestuurskunde.
Ook heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie of kennis van de soort organisatie (miniaal 4 jaar).
Je hebt inhoudelijke kennis van de benodigde regelgeving (o.a. UAV-GC; ARVODI, UPP (WW aanleg)) en brede kennis van het vakgebied en inzicht in integrale samenhang met aangrenzende vakgebieden.
Je hebt kennis van normen en richtlijnen (o.a. ISO 9001).
Je hebt basiskennis van SE en gevorderde kennis van de SCB systematiek.
Je hebt de lead-auditor opleiding afgerond of bent bereid deze te volgen.
Verder heb je vakinhoudelijke kennis van verschillende contractvormen (van E&C t/m DBFM) en contractbeheersing.
Bij voorkeur meerdere jaren ervaring in adviestrajecten.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten