Bouwmanager Overwegbeveiliging

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
242
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail). Het kan zijn dat dit bericht in uw SPAM inbox terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-11-2015

Einddatum

1-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16-24

Sluitingsdatum

7-10-2015 om 12:00 uur

Het tramvervoersysteem SUNIJ (Sneltram Utrecht - Nieuwegein/IJsselstein) is ruim 30 jaar in gebruik. Daarom worden op dit moment diverse vervangings- en verbeteringsprojecten uitgevoerd. Het vervangen van de overwegbeveiligingsinstallaties (ahobs) van de SUNIJ-lijn is één van die projecten. Er zijn 19 Overwegen uitgerust met Automatische Halve Overwegbomen (AHOB’s). Hiervan staan er 15 in de gemeente IJsselstein en 4 in de gemeente Nieuwegein.

Voor dit project staat op 15 november de definitieve gunning gepland. Het betreft een UAV-gc contract voor de vervanging van de installaties en de directielevering van 1 installatie voor een overweg voor het project de Uithoflijn. Het contract bestaat uit 3 vraagspecificaties; algemeen, eisen en proces, welke zijn opgezet volgens de principes van system engineering (SE).

Bij Regiotram Utrecht werken we bij de projecten volgens de principes van Integraal Projectmanagement (IPM). Het team voor dit project bestaat onder andere uit een projectleider, manager projectbeheersing, omgevingsmanager en een technisch manager met een backoffice. De bouwmanager is degene die de dagelijkse contacten onderhoudt met de Opdrachtnemer en de contractuele onderhandelingen voert. Tijdens de uitvoering van het contract is hij verantwoordelijk voor de contractbeheersing. De bouwmanager en de projectleider, aangevuld met de Technisch adviseur vormen samen het contractbeheersingsteam.

Je bent als bouwmanager verantwoordelijk voor het uitvoeren van het contract. Je bent in staat om risico’s in te schatten en het proces tot een goed einde te brengen door op gelijkwaardig niveau de contractpartner tegemoet te treden. Je kunt tijdig knelpunten onderkennen, oordelen en handelen. Je streeft altijd naar optimaal resultaat voor de organisatie en hebt daarbij oog voor de belangen van de contractpartner. Je handelt transparant en hebt ervaring met het begeleiden van contracten.

Als bouwmanager rapporteer je aan de projectleider van het project en ben je zijn/haar sparringspartner als het om contractzaken en uitvoeringszaken gaat. Daarnaast dien je nauw samen te werken met de omgevingsmanager voor de afstemming van de werkzaamheden buiten.

Je bent verantwoordelijk voor o.a. de volgende werkzaamheden

 De bouwmanager voert frequent overleg met uitvoerende partijen: hij is primair aanspreekpunt voor communicatie met ON en de beheersing van het contract;
 Verantwoordelijk voor realisatie contract volgens contractbeheersplan;
 Verantwoordelijk voor het opstellen, bijstellen en naleven van het toetsplan;
 Verantwoordelijk voor vrijgeven van documenten zijnde acceptatie en/of bevindingen
 Prestatieverklaringen als trigger voor betaalproces;
 Draagt zorg, in overleg met de projectleider, voor het al dan niet doorvoeren van wijzigingen (VTW’s);
 Sparringspartner van de projectleider;
 Het voeren van contractadministratie;
 Beslist in overleg met projectleider over het al dan niet vaststellen van tekortkomingen.

Eisen

 Een afgeronde technische HBO opleiding;
 Tenminste 5 jaar werkervaring met projectmatig werken / werkenin projecten;
 Kennis en ervaring met contractmanagement, in dezelfde rol, van UAV-gc contracten;
 Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift (lezen en spreken);
 Kennis en ervaring met het werken in een project met IPM rollen;

Wensen

 Tenminste 3 jaar kennis en ervaring van tram- en/of railtechniek;
 Kennis en ervaring met het werken als opdrachtgever;
 Goede beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift (lezen en spreken);
 Kennis en ervaring als bouwmanager van complexe projecten (meerdere stakeholders) uitgevoerd in een binnenstedelijke omgeving.

Competenties

 Gestructureerd kunnen werken;
 Stressbestendig;
 Verbindend;
 Sterk in de schoenen staan;
 Communicatief vaardig
 Flexibel;
 Rolvast;
 Teamspeler / passend binnen het team.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  06-10-2015 16:13
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten