Financial Auditor ACAM

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
269
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft de indruk dat u dit niet heeft ontvangen, kijk dan in uw SPAM folder of neem even contact op met 033-204 8 204 of info@matchd.nl, dan kunnen we uitzoeken wat er mis is gegaan.


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum:15-10-2015

Einddatum

15-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

5-10-2015 om 12:00 uur

Auditdienst ACAM is de auditorganisatie van de gemeente Amsterdam. Wij controleren de jaarrekening van de gemeente Amsterdam en de daarbinnen opererende gemeentelijke organisaties, die een grote diversiteit kennen. Daarnaast heeft ACAM een concernbrede audit rol waarbij opdrachten worden uitgevoerd op het terrein van IT- en operational audits. Kennis delen, expertise en vaardigheden verder ontwikkelen en daarmee de kwaliteit van onze dienstverlening verhogen en te verbreden, zijn de speerpunten van de organisatie. ACAM heeft als thuisbasis een flexkantoor aan de Jodenbreestraat, middenin het hart van Amsterdam. De meeste opdrachten worden uitgevoerd bij onze klanten, wat betekent dat je veel verschillende werkplekken in Amsterdam hebt.

ACAM is op zoek naar stevige en zelfstandige professional die eigen verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend beschouwen. U bent verantwoordelijk voor de controle van de jaarrekening en fungeert als adviseur en klankbord van onze klanten. U weet wat er bij onze klanten speelt, koppelt op diverse niveaus binnen de organisatie je bevindingen terug en adviseert over oplossingen en eventuele vervolgstappen. Binnen het team werkt u samen met collega-auditors.

Eisen

een nagenoeg afgeronde accountancy opleiding.
in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring met de controle van een gemeenterekening.
beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wensen

ervaring met de controle van een gemeenterekening bij een grote gemeente.
meer dan 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met de controle van een gemeenterekening.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  05-10-2015 12:50
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten